Libnet.ro
UNICEF

13:15

IN ACEASTA SAPTAMANA: Exporturile de petrol ale Arabiei Saudite vor decurge normal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN ACEASTA SAPTAMANA: Exporturile de petrol ale Arabiei Saudite vor decurge normal

Exporturile de petrol ale Arabiei Saudite vor decurge normal in aceasta saptamana, datorita stocurilor detinute de regat in unitati de stocare uriase, a declarat o sursa din industria saudita a petrolului, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Exporturile de petrol ale Arabiei Saudite vor decurge normal in aceasta saptamana, datorita stocurilor detinute de regat

Exporturile de petrol ale Arabiei Saudite vor decurge normal in aceasta saptamana, datorita stocurilor detinute de regat in unitati de stocare uriase, a declarat o sursa din industria saudita a petrolului, transmite Reuters.

Iranul respinge acuzatiile ca s-ar afla in spatele atacurilor cu drone asupra instalatiilor petroliere ale Arabiei Saudite si ameninta SUA

Iranul a respins duminica acuzatiile SUA potrivit carora se afla in spatele atacurilor cu drone asupra instalatiilor petroliere ale Arabiei Saudite si a lansat o noua amenintare la adresa Washingtonului. Un comandant al Gardienilor Revolutiei din Iran a declarat ca bazele militare si aeronavele americane din regiune se afla in raza de actiune a rachetelor balistice iraniene, relateaza Reuters.

Utilizarea petrolului din rezerva strategica nationala dupa atacurile cu drone asupra infrastructurilor de petrol ale Arabiei Saudite, autorizata de Trump

Donald Trump a anuntat duminica, intr-o serie de mesaje publicate pe Facebook si Twitter, ca autorizeaza utilizarea rezervelor de petrol ale U. Strategic Petroleum Reserve SPR) daca va fi cazul si in.

Productia de petrol a Arabiei Saudite, afectata de atacul cu drone al rebelilor Huthi

Doua centre producatoare de petrol din Arabia Saudita, intre care cea mai mare unitate procesatoare de titei din lume, au fost, sambata, tinta unui atac cu drone al gruparii pro-iraniene Houthi din Yemen, care a perturbat productia si exporturile tarii, au declarat trei surse apropiate situatiei, transmite Reuters.

Productia de petrol a Arabiei Saudite, injumatatita peste noapte de atacurile cu drone de sambata. Posibilele consecinte asupra pretului petrolului (VIDEO)

Ministrul Energiei saudit a anuntat ca atacurile de sambata cu drone, efectuate de gruparea rebela yemenita Houthi, au redus capacitatea de productie de petrol a Arabiei Saudite cu 5,7 milioane de barili pe.

Rebelii yemeniti houthi ameninta sa lanseze noi atacuri impotriva Arabiei Saudite

Rebelii houthi din Yemen au amenintat luni sa lanseze noi atacuri impotriva Arabiei Saudite, dupa ce au revendicat atacuri devastatoare sambata impotriva unor instalatii petroliere saudite, relateaza AFP.

Trump asteapta un semnal din partea Arabiei Saudite pentru a-i pedepsi pe cei vinovati de atacurile cu drone impotriva rafinariilor din regat

Presedintele Donald Trump a declarat ca SUA sunt pregatite si determinate sa raspunda atacurilor cu drone impotriva Arabiei Saudite.

Productia mondiala de petrol scade cu sase la suta dupa atacul cu drone asupra instalatiilor din Arabia Saudita

Atacul cu drone asupra a doua importante instalatii petroliere ale Arabiei Saudite a perturbat serios productia in regat, provocand noi tensiuni intre SUA si Iran, pe care Mike Pompeo o acuza ca ar fi responsabila de atacul fara precedent asupra rezervelor mondiale de petrol, scrie AFP. Exploziile au redus productia globala a petrolului cu 6%.

BVB: Valoarea tranzactiilor a crescut cu 21% in aceasta saptamana

Valoarea tranzactiilor realizate pe piata reglementata a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a crescut cu 21% in perioada 9 - 13 septembrie 2019, comparativ cu saptamana precedenta, totalizand 145,093 milioane de lei, potrivit statisticilor publicate de BVB.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )