Libnet.ro
UNICEF

23:15

Trump asteapta un semnal din partea Arabiei Saudite pentru a-i pedepsi pe cei vinovati de atacurile cu drone impotriva rafinariilor din regat

Adevărul Adevărul,
Trump asteapta un semnal din partea Arabiei Saudite pentru a-i pedepsi pe cei vinovati de atacurile cu drone impotriva rafinariilor din regat

Presedintele Donald Trump a declarat ca SUA sunt pregatite si determinate sa raspunda atacurilor cu drone impotriva Arabiei Saudite. continuă pe Adevărul

Rebelii yemeniti houthi ameninta sa lanseze noi atacuri impotriva Arabiei Saudite

Rebelii houthi din Yemen au amenintat luni sa lanseze noi atacuri impotriva Arabiei Saudite, dupa ce au revendicat atacuri devastatoare sambata impotriva unor instalatii petroliere saudite, relateaza AFP.

IN ACEASTA SAPTAMANA: Exporturile de petrol ale Arabiei Saudite vor decurge normal

Exporturile de petrol ale Arabiei Saudite vor decurge normal in aceasta saptamana, datorita stocurilor detinute de regat in unitati de stocare uriase, a declarat o sursa din industria saudita a petrolului, transmite Reuters.

Exporturile de petrol ale Arabiei Saudite vor decurge normal in aceasta saptamana, datorita stocurilor detinute de regat

Exporturile de petrol ale Arabiei Saudite vor decurge normal in aceasta saptamana, datorita stocurilor detinute de regat in unitati de stocare uriase, a declarat o sursa din industria saudita a petrolului, transmite Reuters.

Iranul respinge acuzatiile ca s-ar afla in spatele atacurilor cu drone asupra instalatiilor petroliere ale Arabiei Saudite si ameninta SUA

Iranul a respins duminica acuzatiile SUA potrivit carora se afla in spatele atacurilor cu drone asupra instalatiilor petroliere ale Arabiei Saudite si a lansat o noua amenintare la adresa Washingtonului. Un comandant al Gardienilor Revolutiei din Iran a declarat ca bazele militare si aeronavele americane din regiune se afla in raza de actiune a rachetelor balistice iraniene, relateaza Reuters.

Printul Harry, cadou neasteptat din partea lui Meghan. Ce i-a oferit de ziua lui

Meghan Markle l-a impresionat pe Printul Harry cu un cadou neasteptat de ziua lui. Cum a hotarat ducesa sa marcheze evenimentul? Ce i-a oferit de ziua lui? Printul Harry, cadou neasteptat din partea lui Meghan de ziua lui Printul Harry35 de ani), Duce de Sussex numit la nastere Henry Charles Albert David s-a .

Emisiunea iUmor, acuzatii grave din partea unei artiste din Romania. Multa vulgaritate, mult desfrau! A sesizat CNA

O cunoscuta artista din Romania a scris un mesaj pe retelele de socializare in care acuza emsiunea iUmor de lucruri grave. Aceasta a sesizat, nu numai recent, prea multa vulgaritate si desrau intr-un show care este vizionat si de copii. Mesajul acesteia incepe astfel: Draga CNA-ule, mi-e dor de tine! Ce artista condamna faptele juratilor .

Oficial american: Atacurile impotriva Arabiei Saudite au fost lansate din Iran sau Irak

Un oficial american de rang inalt a declarat duminica, in urma atacurilor cu drone de sambata impotriva unor rafinarii din Arabia Saudita, ca nu exista dovezi ca atacurile vin din Yemen si ca acestea au fost lansate, cel mai probabil, din Iran sau Irak, scrie Mediafax, citand CNN.

Productia de petrol a Arabiei Saudite, afectata de atacul cu drone al rebelilor Huthi

Doua centre producatoare de petrol din Arabia Saudita, intre care cea mai mare unitate procesatoare de titei din lume, au fost, sambata, tinta unui atac cu drone al gruparii pro-iraniene Houthi din Yemen, care a perturbat productia si exporturile tarii, au declarat trei surse apropiate situatiei, transmite Reuters.

Ce au vorbit Netanyahu si Trump inaintea alegerilor din Israel?

Presedintele american Donald Trump l-a sunat, sambata, pe premierul israelian Benjamin Netanyahu, pe.

Povestea fetei care a sunat la Telefonul Copilului si a spus ca se sinucide. Ea este victima, asa cum afirma, a abuzului sexual din partea tatalui vitreg, dar nimeni nu a crezut-o

Directorul executiv al Asociatiei Telefonul Copilului a precizat ca minora din Capitala care i-a apelat a anuntat ca se sinucide si nu vrea sa moara singura, ea explicand ca recurge la acest gest deoarece ar fi fost abuzata sexual de tatal vitreg si nimeni nu a crezut-o, nici macar psihologul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )