Libnet.ro
UNICEF

18:15

Acer lanseaza in Romania laptopuri pentru toate nevoile si bugetele

Playtech Playtech,
Acer lanseaza in Romania laptopuri pentru toate nevoile si bugetele

Acer lanseaza noi laptopuri dedicate pasionatilor de divertisment digital. Aspire V 15 se remarca prin noul design cu insertii metalice, gama Aspire E combina design-ul sofisticat cu performante remarcabile, in timp ce gama Aspire ES ofera performante decentela un pret atractiv, se arata intr-un comunicat remis Playtech. Laptop-ul Aspire V 15 atrage atentia datorita carcasei [] Acer lanseaza in Romania laptopuri pentru toate nevoile si bugetele Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Lenovo lanseaza trei laptopuri: modelul Z51 e dotat cu camera Intel RealSense 3D

Lenovo lanseaza laptopurile Z41, Lenovo Z51 si Ideapad 100 cu ecrane de 14 si 15 inci. Primele doua sunt gandite ca produse pentru productivitate sau multimedia, iar Ideapad e un model de buget. Lenovo Z51 dispune de o camera optionala Intel RealSense 3D cu rezolutie full HD si un senzor de profunzime si culoare. Camera [] Lenovo lanseaza trei laptopuri: modelul Z51 e dotat cu camera Intel RealSense 3D Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Pac-Man implineste 35 de ani si este sarbatorit cu un joc pentru toate varstele [VIDEO]

Desi este imposibil sa nu fi auzit pana acum de Pac-Man, este foarte putin probabil sa va aduceti aminte de prima versiune de acum 35 de ani. Este considerata una dintre cele mai populare creatii din industria jocurilor video. Pac-Man a ajuns sa inspire un amalgam de alte titluri, dar, in acelasi timp, a devenit [] Pac-Man implineste 35 de ani si este sarbatorit cu un joc pentru toate varstele [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Raspunsuri pentru toate intrebarile

Editia extraordinara a Conferintei Romane de Gambling, organizata de revista Casino Life and Business Magazine, a prilejuit participantilor ocazia sa obtina raspunsuri la absolut toate intrebarile, chiar si la cele care nu au fost rostite.

Director ICE: Romania este pentru italieni o tara in care merita facute investitii importante

Romania este un loc potrivit si atractiv pentru investitorii straini, in special sectorul agro-industrial, sustine Luca Gentile, directorul general al Agentiei Italiene pentru Comert Exterior ICE). El a oferit mai multe detalii despre sectoarele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )