Libnet.ro
UNICEF

17:00

Director ICE: Romania este pentru italieni o tara in care merita facute investitii importante

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Director ICE: Romania este pentru italieni o tara in care merita facute investitii importante

Romania este un loc potrivit si atractiv pentru investitorii straini, in special sectorul agro-industrial, sustine Luca Gentile, directorul general al Agentiei Italiene pentru Comert Exterior ICE). El a oferit mai multe detalii despre sectoarele. continuă pe Wall-Street Ro

Valeriu Zgonea: Romania este un exportator de bune practici in domeniul integrarii in Uniunea Europeana

Romania este un exportator de bune practici in domeniul integrarii in Uniunea Europeana, a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, luni, la finalul intrevederii cu presedintele.

Accesoriul pentru smartwatch-uri care le face si mai inteligente [VIDEO]

Ceasurile inteligente au capatat o popularitate mare in ultima perioada, iar acum incep sa apara fel de fel de accesorii pentru ele. Ceasul Pebble a fost primul care aratat oamenilor ca e bine cand ai acces la notificari de la incheietura, iar Android Wear a venit cu modele pentru toate gusturile si nevoile. Totusi, popularitatea [] Accesoriul pentru smartwatch-uri care le face si mai inteligente [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

24 de pasi ca sa devii roman, pe un site strain. Sa va plangeti constat de faptul ca Romania este cea mai rea tara. Dar, de 1 Decembrie, sarbatoriti ca nebunii

Un portal de turism prezinta cu umor 24 de pasi pe care ar trebui sa-i urmeze strainii care vor sa se simta cu adevarat romani.

Stadiul lucrarilor pe fiecare santier de autostrada din tara. Care sunt tronsoanele planificate sa fie deschise traficului in acest an

In momentul de fata in Romania se lucreaza la aproape 215 km de autostrada, iar Compania de Autostrazi spera sa deschida traficul pe circa 37,5 km pana la finalul lui 2015, bifand o contraperformanta mai mare ca in 2014 cand s-au deschis doar 50 de km de autostrada, potrivit informatiilor oficiale solicitate de HotNews. ro. Daca totul merge conform planurilor , atunci in urmatoarea perioada se va inaugura intreaga autostrada Arad - Nadlac impreuna cu punctul de trecere al frontierei cu Ungaria, iar pana la finele anului va fi deschisa si Timisoara Lugoj Lot 2, facand ca intreaga distanta de la Lugoj si pana la granita cu vecinii maghiari sa fie pe autostrada. Vezi in articol care este stadiul lucrarilor pe fiecare santier de autostrada din tara.

Avertizare meteo de furtuna, pentru toata tara, de duminica seara pana marti dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo de instabilitate atmosferica accentuata, valabila in toata tara incepand de duminica, de la ora 21:00, pana marti la ora 9:00.

Cinci televiziuni, amendate de CNA pentru modul in care au difuzat inmormantarea Marioarei Zavoranu

Kanal D, Antena Stars, Antena 1, Romania TV si B1 TV au fost amendate de Consiliul National Al Audiovizulului CNA), pentru modul in care au prezentat in emisiunile lor de dezbateri inmormantarea mamei Oanei Zavoranu.

Catalin Predoiu, despre motiunea de cenzura: Da, suntem optimisti si mai mult decat atat. Este un demers la care eram obligati fata de toti cetatenii romani care doresc sa fie respectati

Prim vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a declarat marti ca motiunea de cenzura, anuntata pentru luna iunie, este un demers la care liberalii erau obligati nu numai fata de diaspora, ci fata de toti.

Predoiu, despre motiunea de cenzura: Este un demers la care eram obligati fata de cetateni; suntem optimisti

Prim vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a declarat, marti, ca motiunea de cenzura, anuntata pentru luna iunie, este un demers la care liberalii erau obligati nu numai fata de diaspora, ci fata de toti.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )