Libnet.ro
UNICEF

20:31

Ai acest model de telefon? Din cauza unui bug software, pozele tale ar putea fi trimise la intamplare!

Antena3 Antena3,
Ai acest model de telefon? Din cauza unui bug software, pozele tale ar putea fi trimise la intamplare!

Samsung Galaxy S9, Galaxy S9+ si Note 8 sunt afectate de un bug software cu potential exploziv, care odata declansat cauzeaza trimiterea pozelor din memoria telefonului mobil catre persoane alese la intamplare di. continuă pe Antena3

Panica la 10.000 de metri altitudine! Un avion a aterizat fortat din cauza decompresiei cabinei pilotilor

Panica la bordul unui avion care zbura de la Moscova spre Khujand Tadjikistan). Aeronava a aterizat fortat pe aeroportul Domodedovo, din cauza decompresiei cabinei pilotilor in timpul zborului,potrivit.

Mii de turisti, blocati pe aeroportul din Bali din cauza eruptiei vulcanului Agung

Mii de turisti au ramas blocati vineri pe aeroportul international din Bali, care a fost inchis din cauza unui nor dens de cenusa format in urma eruptiei vulcanului Agung de pe aceasta insula, principala.

Traficul rutier, n continuare oprit din cauza inundatiilor pe patru drumuri nationale din trei judete; pe alte sase artere nationale se circula ngreunat

Circulatia rutiera este in continuare oprita sambata dupa-amiaza, din cauza inundatiilor, pe patru dumuri nationale din judetele Neamt, Vrancea si Harghita, iar pe alte sase artere nationale traficul este ingreunat din cauza apei si a aluviunilor depuse pe sosea, anunta Infotrafic.

Cinci drumuri nationale ramn blocate din cauza inundatiilor. Trafic feroviar afectat n trei judete

Cinci tronsoane de drumuri nationale din judetele Covasna, Harghita, Neamt, Suceava si Valcea mai sunt blocate luni dimineata din cauza inundatiilor. Traficul feroviar este afectat in judetele Brasov, Teleorman si Valcea.

Situatia drumurilor inchise din cauza inundatiilor

Circulatia rutiera este inchisa duminica seara pe patru sectoare de drumuri nationale, din cauza fenomenelor meteorologice extreme, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii.

Le Monde: Chris Froome, interzis la Turul Frantei din cauza procedurilor antidoping deschise mpotriva lui

Cotidianul Le Monde a anuntat ca organizatorii Turului Frantei i-au interzis ciclistului echipei Sky Christopher Froome sa ia startul la editia care va incepe la 7 iulie, din cauza procedurilor antidoping deschise impotriva lui.

Situatia drumurilor inchise din cauza inundatiilor

Mai multe sectoare de drum national din tara au circulatia rutiera intrerupta sau se circula cu dificultate din cauza inundatiilor, anunta Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei.

Zeci de drumuri blocate din cauza inundatiilor, in Neamt, Vrancea si Bacau

Zeci de drumuri din judetele Neamt, Vrancea si Bacau au fost blocate din cauza ploilor torentiale cazute in ultimele 24 de ore, zonele respective fiind sub avertizare meteo de tip Cod.

Trafic ntrerupt pe 3 drumuri nationale din cauza ploilor

DIn cauza precipitatiilor abundente din ultima perioada, care au dus la scurgerea aluviunilor si la acumulari de apa pe carosabil, pe mai multe drumuri circulatia a fost intrerupta sau este ingreunata, potrivit situatiei Infotrafic de la ora 08.

UPDATE Trafic ntrerupt pe 5 drumuri nationale din cauza ploilor

DIn cauza precipitatiilor abundente din ultima perioada, care au dus la scurgerea aluviunilor si la acumulari de apa pe carosabil, pe mai multe drumuri circulatia a fost intrerupta sau este ingreunata, potrivit situatiei Infotrafic de la ora 09.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2728 seconds )