Libnet.ro
UNICEF

22:31

Cinci drumuri nationale ramn blocate din cauza inundatiilor. Trafic feroviar afectat n trei judete

Hotnews Hotnews,
 Cinci drumuri nationale ramn blocate din cauza inundatiilor. Trafic feroviar afectat n trei judete

Cinci tronsoane de drumuri nationale din judetele Covasna, Harghita, Neamt, Suceava si Valcea mai sunt blocate luni dimineata din cauza inundatiilor. Traficul feroviar este afectat in judetele Brasov, Teleorman si Valcea. continuă pe Hotnews

Zeci de drumuri blocate din cauza inundatiilor, in Neamt, Vrancea si Bacau

Zeci de drumuri din judetele Neamt, Vrancea si Bacau au fost blocate din cauza ploilor torentiale cazute in ultimele 24 de ore, zonele respective fiind sub avertizare meteo de tip Cod.

Circulatie rutiera oprita pe cinci drumuri nationale din Bacau, Neamt si Vrancea in urma inundatiilor

Circulatia rutiera este oprita, sambata dimineata, pe cinci drumuri nationale, pe tronsoane din judetele Bacau, Neamt si Vrancea, Harghita si Brasov in urma ploilor torentiale care au dus la inundarea soselelor. De asemenea, in judetul Botosani, din cauza aluviunilor care au spalat terasamentul, circulatia feroviara este intrerupta intre statiile CF Trusesti si Dangeni, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Situatia drumurilor inchise din cauza inundatiilor

Mai multe sectoare de drum national din tara au circulatia rutiera intrerupta sau se circula cu dificultate din cauza inundatiilor, anunta Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei.

Situatia drumurilor inchise din cauza inundatiilor

Circulatia rutiera este inchisa duminica seara pe patru sectoare de drumuri nationale, din cauza fenomenelor meteorologice extreme, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii.

Traficul rutier, n continuare oprit din cauza inundatiilor pe patru drumuri nationale din trei judete; pe alte sase artere nationale se circula ngreunat

Circulatia rutiera este in continuare oprita sambata dupa-amiaza, din cauza inundatiilor, pe patru dumuri nationale din judetele Neamt, Vrancea si Harghita, iar pe alte sase artere nationale traficul este ingreunat din cauza apei si a aluviunilor depuse pe sosea, anunta Infotrafic.

Situatia drumurilor si a cailor ferate inchise, din cauza inundatiilor

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat ca in urma precipitatiilor abundente din ultima perioada care au dus la scurgerea aluviunilor si la acumulari de apa pe carosabil,.

INFOTRAFIC Ce sectoare de drumuri nationale si judetene au circulatia inchisa sau ingreunata din cauza inundatiilor

Circulatia este inchisa pe mai multe sectoare de drum national, informeaza Centrul Infotrafic din Politia Romana.

Doua strazi din Bistrita, inchise din cauza inundatiilor. 30 de gospodarii din Budacu de Jos si un drum judetean, sub ape

Mai multe ploi torentiale au facut prapad in Bistrita, unde politistii au fost nevoiti sa interzica accesul pe doua strazi din cauza apei ce depasea 30-40 de centimetri atat pe carosabil, cat si pe trotuar. De asemenea, 30 de gospodarii din localitatea Budacu de Jos si un drum judetean au fost inundate.

Trafic rutier afectat pe 5 drumuri nationale si 13 judetene. Trafic feroviar intrerupt pe raza localitatii Budila

In urma inundatiilor, traficul rutier este afectat pe 5 drumuri nationale si 13 drumuri judetene, iar cel feroviar este intrerupt pe doua tronsoane de cale ferata, la Babeni - Alunu si la Brasov - Intorsura Buzaului pe raza localitatii Budila, dupa ce.

Trafic ntrerupt pe 3 drumuri nationale din cauza ploilor

DIn cauza precipitatiilor abundente din ultima perioada, care au dus la scurgerea aluviunilor si la acumulari de apa pe carosabil, pe mai multe drumuri circulatia a fost intrerupta sau este ingreunata, potrivit situatiei Infotrafic de la ora 08.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )