Libnet.ro
UNICEF

11:15

Acest obiectiv foto este unul dintre cele mai scumpe din lume

Playtech Playtech,
Acest obiectiv foto este unul dintre cele mai scumpe din lume

Fotografia este un hobby ce poate deveni extrem de scump cand vrei un aparat mai bun, dar pretul unui obiectiv foto este celmai mare, de obicei. Productia unui obiectiv foto nu este deloc o sarcina usoara, iar asta face ca preturile pentru astfel de dispozitive sa fie extrem de prohibitive, uneori. O buna parte din []. continuă pe Playtech

Sectorul agroalimentar, unul dintre cele mai importante pentru economiile Nord Africane

Sectorul agroalimentar ramane unul dintre cele mai importante pentru economiile Nord Africane, informeaza Coface, prin intermediul unui comunicat de presa.

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi. Dar cum arata mama vedetei

Este considerata una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, iar de-a lungul anilor, Nicoleta Luciu s-a bucurat de un succes rasunator, ajutata si de bustul impresionant. Putini sunt cei care o cunosc.

Radu Banciu, despre dosarul Microsoft: Pescariu este unul dintre cei mai obscuri jucatori de tenis. El a si turnat extraordinar de mult. Atat de mult incat scapa basma curata (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de luni seara despre afirmatiile lui Traian Basescu despre afacerea Microsoft, care, in opinia sa, este una profund acoperita de statul roman, care nu vrea sa.

Robert Girleanu, unul dintre cei mai cautati infractori romani, a fost gasit mort la Chisinau (VIDEO)

Unul dintre cei mai cautati infractori romani a fost gasit mort la Chisinau. Robert Girleanu, autorul unui triplu asasinat in urma cu 16 ani, a murit intr-un spital din Capitala Moldovei, i.

Unul dintre cei mai cautati infractori din Romania, gasit mort la Chisinau

Unul dintre cei mai cautati infractori din Romania si-a gasit sfarsitul la Chisinau intr-un spital, in urma unei grave afectiuni la plamani. Robert Girleanu, autorul unui.

9 minuni ale lumii se afla in pericol de a disparea pentru totdeauna: povestea unora dintre cele mai frumoase locuri si cum sunt distruse

Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura UNESCO) a publicat o lista a locurilor incluse in Patrimoniul Mondial care sunt in pericol de a disparea in viitor. Va prezentam in continuare unele dintre cele mai frumoase locuri din.

Maria Sharapova, dupa ce i-a fost redusa suspendarea: Este una din cele mai fericite zile

TAS Tribunalul de Arbitraj Sportiv) i-a redus, marti, suspendarea Mariei Sharapova de la doi ani la 15 luni, motiv de mare bucurie pentru jucatoarea din Rusia. La aflarea vestii, Masha a scris pe pagina personala de Facebook: Este una din cele mai fericite zile.

Romania ar putea scapa de unul dintre cei mai buni jucatori ai Armeniei cu ajutorul lui Mourinho. United solicita federatiei ca Henrikh Mkhitaryan sa nu fie chemat la echipa nationala

Nationala Romaniei va juca zilele urmatoare doua meciuri din campania de calificare la Campionatul Mondial din Rusia, iar in acest sens, elevii lui Daum s-ar putea sa aiba noroc. Romania va.

Unul dintre cele mai populare site-uri din lume, atacat de hackeri pentru raspandire de stiri false

Unul dintre cele mai populare site-uri de pe internet, Buzzfeed, a fost atacat de hackeri. in aceasta dimineata, mai multe articole ale site-ului contineau titlul Atacat de OurMine si.

Atac dur al miliardarului George Soros: Bombardamentele lansate de Vladimir Putin in orasul sirian Alep vor fi percepute ca una dintre cele mai revoltatoare crime de razboi ale lumii moderne

Investitorul miliardar George Soros a condamnat, joi, bombardamentele lansate de Rusia in Siria si l-a acuzat pe presedintele rus Vladimir Putin ca exploateaza in mod agresiv, situatia politica cu care se confrunta Casa Alba inainte de alegerile prezidentiale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )