Libnet.ro
UNICEF

01:06

Acesta este barbatul care a fost ucis in plina noapte, in Braila. Fusese amendat de politisti cu doar cateva minute inainte de crima

Antena3 Antena3,
Acesta este barbatul care a fost ucis in plina noapte, in Braila. Fusese amendat de politisti cu doar cateva minute inainte de crima

Un barbat de 41 de ani din Braila a murit dupa ce a fost injunghiat in torace cu un cutit. Se pare ca victima a fost atacata in plina strada de trei barbati, in urma unui scandal. Victima se numeste. continuă pe Antena3

Acesta este barbatul care a fost ucis in plina nopate, in Braila. Fusese amendat de politisti cu doar cateva minute inainte de crima

Un barbat de 41 de ani din Braila a murit dupa ce a fost injunghiat in torace cu un cutit. Se pare ca victima a fost atacata in plina strada de trei barbati, in urma unui scandal. Victima se numeste.

ALERTA in Braila: Un om a fost UCIS in plina strada! Agresorul este iN LIBERTATE

Un barbat de 41 de ani a fost injunghiat in plina strada, in judetul Braila. Politistii aflati la fata locului au aflat, din primele cercetari, ca un alt barbat l-ar fi atacat pe omul ucis, dupa.

Este CUTREMURATOR cum a murit un baietel de sase luni. A fost UCIS de o copila de zece ani (FOTO)

Un baietel din SUA a fost ucis de o fata de zece ani. Aceasta l-a calcat in picioare pe baietel in timp ce se aflau la gradinita. Tatal copilului a fost revoltat de acest fapt si a spus ca.

A fost identificat si arestat barbatul care a injunghiat mortal o persoana in plina strada, la Braila

Suspectul este un barbat de 37 de ani, care a fost amendat de politisti pentru tulburarea ordinii si linistii publice chiar inainte sa comita crima.

Cine este politistul care l-a ucis pe autorul dublei crime din Buftea: Atacatorul devenise foarte violent si putea oricand sa mai ucida pe cineva

Autorul dublei crime din Buftea a murit dupa ce a fost impuscat de un politist. Practic, agentul a fost fortat sa traga asupra atacatorului in conditiile in care acesta devenea din ce in ce mai violent,.

Barbatul care a provocat accidentul rutier in urma caruia trei persoane au murit a fost arestat preventiv

Barbatul in varsta de 33 de ani din judetul Satu Mare care a provocat, miercuri seara, un accident rutier in judetul Constanta in urma caruia trei persoane, printre care si un copil de trei ani, si-au.

Cine este generalul care va avea onoarea sa conduca parada militara de Centenarul Marii Unirii: Bunicul si tatal sau au luptat in cele doua Razboaie Mondiale

General-locotenentul Adrian Tonea a primit onoarea de a conduce parada de 1 decembrie din acest an cand se sarbatoreste si Centenarul Marii Uniri. Acesta provine dintr-o familie care a fost dedicata cu totul.

Care dintre bebelus este fetita? Acesta este testul simplu care spune multe despre personalitatea ta!

Facem alegeri diferite in fiecare zi si nu ne gandim niciodata ca acestea ar putea spune ceva despre personalitatea noastra. Acest test, insa, spune multe. Care dintre bebelusi este fata? Daca ai ales A - Esti.

El este politistul care l-a impuscat pe criminalul din Buftea

Doua femei au fost injunghiate mortal de un barbat, duminica seara, in localitatea Buftea din judetul Ilfov. in momentul in care politistii au ajuns la fata locului, nu au reusit sa se inteleaga cu.

Cine este ROMANUL care a castigat PREMIUL NOBEL in 2018? (FOTO)

Cristian Bodnar, un tanar specializat in IT, a castigat Premiul Nobel Junior 2018. Tanarul de 21 de ani este absolvent al Universitatii din Manchester. Premiul a fost castigat datorita proiectului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )