Libnet.ro
UNICEF

17:30

Acesta este cel mai fericit animal din lume si intelegi de ce, cand il vezi

Playtech Playtech,
Acesta este cel mai fericit animal din lume si intelegi de ce, cand il vezi

Membrii speciei quokka au fost definiti ca fiind cei mai fericiti din lume. Acestia au o atitudine pozitiva in permanenta, sunt zambitori si perfecti pentru selfie-uri. Desi ai mai trait in trecut cu impresia ca ai vazut un animal zambind, din orice specie, nimeni si nimic nu se compara cu un Quokka. Animalul din imaginile . continuă pe Playtech

Barcelona, in continuare echipa cu cele mai mari salarii din lume; Real Madrid si Juventus completeaza podiumul

Echipa de fotbal FC Barcelona si-a mentinut si in 2019 pozitia de lider in clasamentul echipelor profesioniste cu cele mai mari salarii din lume, Top 10 fiind dominat de francizele din liga nord-americana de baschet NBA), care ocupa locurile 4-10, conform unui studiu facut public de Sporting Intelligence.

Angela Merkel a devenit, duminica, al doilea cel mai longeviv cancelar din istoria Germaniei. De cate zile de mandat mai are nevoie pentru a-si depasi mentorul, Helmut Kohl

Angela Merkel a devenit duminica, in a 5. 143-a zi de mandat, al doilea cel mai longeviv cancelar din istoria Germaniei. Ea l-a egalat pe Konrad Adenauer, primul cancelar postbelic, si mai trebuie sa ramana in.

Madalina era cea mai fericita femeie din lume, in ziua in care a devenit mama. Dar la doar cateva zeci de minute, bucuria avea sa-i fie umbrita. Din pacate, sfarsitul a fost inevitabil!

Trebuia sa fie cea mai fericita zi din viata ei, i se nascuse copilul. Dar in doar cateva zeci de minute, bucuria i-a fost nimicita de o veste cumplita.

Angela Merkel este cel mai longeviv cancelar al Germaniei, dupa Helmut Kohl

Angela Merkel a devenit cel de-al doilea cancelar german in functie, dupa Helmut Kohl, din punctul d.

Tot ce ar avea Samsung S10 Lite, cel mai ieftin telefon din aceasta serie

Cu doua saptamani inainte de finalul anului, si aproape in ultimele zile din 2019, Samsung ar mai lansa un telefon: Galaxy S10 Lite. Va completa seria lansata in februarie, dar va avea si.

Care este cea mai rara boala din lume si cum se manifesta. Doar trei pacienti au fost diagnosticati in 27 de ani

Boala rara este considerata acea boala care afecteaza un procent mic din populatie. Majoritatea sunt genetice si sunt prezente pe parcursul intregii vieti a persoanei, chiar daca simptomele nu apar imediat.

Marcel Ciolacu, reactie dura dupa ce Guvernul Orban si-a asumat raspunderea in Parlament: Este cel mai puternic atac la democratie. PNL isi bate joc de romani

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a avut o reactie dura dupa ce Guvernul Orban si-a asumat raspunderea pe Legea bugetului pe 2020, spunand ca este cel mai puternic atac la democratie si ca PNL calca in picioare orice norma consitutionala.

Ludovic Orban, atac la adresa Gabrielei Firea: Bucurestiul este cel mai bogat oras din Romania. A cere bani de la bugetul de stat mi se pare o lipsa de bun-simt

Premierul Ludovic Orban spune ca cererea Gabrielei Firea referitoare la alocarea a 667 milioane de lei din fondul de rezerva al Guvernului , pentru Primaria Capitalei, este lipsita de bun simt.

Salata de boeuf: iata care este secretul pentru cel mai bun platou de sarbatori! Invitatii nu se vor mai satura

Craciunul este aproape, iar gospodinele se intrec in a pune pe masa cele mai bune bucate traditionale, preparate in casa. Unul dintre ele este, fara doar si poate, salata de boeuf, nelipsita de pe mesele romanilor. Salata de boeuf are insa secretele ei, asadar, daca vrei sa iti surprinzi invitatii, ar trebui sa stii cum .

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: Anul 2019 a fost cel mai bun din cariera mea

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat ca anul 2019 a fost cel mai bun din cariera lui. A castigat campionatul sezonul trecut, iar in aceasta stagiune este pe primul loc in Liga 1 si i-a dus pe ardeleni, momentan, pana in saisprezecimile Europa League.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )