Libnet.ro
UNICEF

07:30

Madalina era cea mai fericita femeie din lume, in ziua in care a devenit mama. Dar la doar cateva zeci de minute, bucuria avea sa-i fie umbrita. Din pacate, sfarsitul a fost inevitabil!

Antena3 Antena3,
Madalina era cea mai fericita femeie din lume, in ziua in care a devenit mama. Dar la doar cateva zeci de minute, bucuria avea sa-i fie umbrita. Din pacate, sfarsitul a fost inevitabil!

Trebuia sa fie cea mai fericita zi din viata ei, i se nascuse copilul. Dar in doar cateva zeci de minute, bucuria i-a fost nimicita de o veste cumplita. continuă pe Antena3

Cum arata Miss America 2020. Cea mai frumoasa femeie din SUA e biochimist: Sper sa inlatur stereotipurile despre concursurile de frumusete

Camille Schrier, o tanara in varsta de 24 de ani din Virginia, de profesie biochimist, a fost desemnata Miss America 2020.

Acesta este cel mai fericit animal din lume si intelegi de ce, cand il vezi

Membrii speciei quokka au fost definiti ca fiind cei mai fericiti din lume. Acestia au o atitudine pozitiva in permanenta, sunt zambitori si perfecti pentru selfie-uri. Desi ai mai trait in trecut cu impresia ca ai vazut un animal zambind, din orice specie, nimeni si nimic nu se compara cu un Quokka. Animalul din imaginile .

Barcelona, in continuare echipa cu cele mai mari salarii din lume; Real Madrid si Juventus completeaza podiumul

Echipa de fotbal FC Barcelona si-a mentinut si in 2019 pozitia de lider in clasamentul echipelor profesioniste cu cele mai mari salarii din lume, Top 10 fiind dominat de francizele din liga nord-americana de baschet NBA), care ocupa locurile 4-10, conform unui studiu facut public de Sporting Intelligence.

ROBOR la trei luni, cea mai mare valoare din ultima jumatate de an

ROBOR la trei luni creste, ajungand la cea mai mare valoare din ultimele sase luni.

Care este cea mai rara boala din lume si cum se manifesta. Doar trei pacienti au fost diagnosticati in 27 de ani

Boala rara este considerata acea boala care afecteaza un procent mic din populatie. Majoritatea sunt genetice si sunt prezente pe parcursul intregii vieti a persoanei, chiar daca simptomele nu apar imediat.

Sezonul de iarna: ce trebuie sa stii despre cea mai scurta zi din an si ce este atat de speciala

Solstitiul de iarna 2019 din acest an are loc pe 22 decembrie. Deoarece axaPamantuluieste inclinata cel mai departe deSoare, solstitiul de iarna este cea mai scurta zi a.

SOLSTITIU DE IARNA 2019. Ce trebuie sa faci in cea mai lunga noapte din an

Solstitiul de iarna 2019 este momentul in care intram si din punct de vedere astronomic in iarna, asta desi, din punct de vedere calendaristic, inceputul iernii ar fi pe 1 decembrie. Afla ce inseamna si ce implicatii are solstitiul de iarna 2019.

VIDEO Cine a fost calculatorul uman, omul cu cea mai mare viteza de calcul din lume

O femeie din India are a trait intre 1929 - 2013 a fost supranumita calculatorul uman, datorita capacitatilor sale mentale deosebite.

VIDEO Klopp, o minte sclipitoare: Povestea celui care a facut din Liverpool cea mai buna echipa din lume

A vrut sa fie doctor, dar si-a dat seama repede ca nu e suficient de inteligent pentru o cariera in medicina. Nici ca jucator n-a stralucit la nivel inalt, dar, ca antrenor, mintea sa sclipitoare a transformat-o pe Liverpool in cea mai buna echipa de fotbal din lume.

Romania a avut 11 luni la rand cea mai mare inflatie din UE

Romania este din nou campioana UE la inflatie, tara noastra inregistrand pentru a 11-a luna consecutiv cele mai mari scumpiri din blocul comunitar, arata datele Eurostat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )