Libnet.ro
UNICEF

17:30

Acesta este cel mai infricosator film realizat vreodata. Sunteti de acord?

Antena3 Antena3,
Acesta este cel mai infricosator film realizat vreodata. Sunteti de acord?

Goonight Mommy, un film austriac scris si regizat de Severin Fiala si Veronika Franz, a starnit numeroase reactii, odata cu publicarea trailer-ului, desi filmul a fost lansat in 2014. Multi dintre comentatorii. continuă pe Antena3

World of Warcraft Legion este cel mai nou expansion anuntat de Blizzard

Dupa ce a promis ca va grabi ritmul expansion pack-urilor pentru WoW, Blizzard a anuntat zilele trecute noul World of Warcraft Legion. in aceste zile, in Koln, are loc Gamescom, o ocazie pentru marii dezvoltatori de jocuri sa anunte noile lor titluri. Printre acestea se numara si noul World of Warcraft Legion, un expansion pack [] World of Warcraft Legion este cel mai nou expansion anuntat de Blizzard Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Este platit sa se joace, iar la 16 ani este cel mai tanar milionar din tara sa

Pakistanezul Sumail Hasan a devenit cel mai tanar milionar din tara, insa nu este un geniu al afacerilor, asa cum ar putea crede cineva. Sumail este jucator profesionist de Dota 2 si a castigat cu echipa sa,.

Pilotul planorului disparut este cel mai bun din Romania. Ce record a vrut sa doboare!

Mircea Craciun, pilotul care a disparut, joi, cu planorul sau, este considerat cel mai bun pilot de planor din Romania. El voia sa stabileasca un record mondial de 1000 km de zbor liber.

Topul s-a schimbat. Cine este cel mai bogat om de pe planeta

Bill Gates este din nou cel mai bogat om de pe planeta, cu o avere estimata la 79,2 miliarde de dolari. Gates a detinut acest titlu timp de 16 ani din ultimii 21 si a reusit sa isi reia prima pozitie .

Lungmetrajul Steve Jobs: cel mai nou film despre viata fondatorului Apple

Lungmetrajul Steve Jobs, de Danny Boyle, care ii are in rolurile principale pe Michael Fassbender, Kate Winslet, Seth Rogan si Jeff Daniels, va avea premiera europeana in inchiderea London Film Festival, pe 18 octombrie, informeaza.

Sa fii indragostit este cel mai frumos lucru care i se poate intampla cuiva. Scrisoare pentru fiu

In noiembrie 1958, John Steinbeck renumitul autor al romanelor Fructele Maniei, Oameni si Soareci si La Rasarit de Eden - a primit o scrisoare din partea celui mai mare dintre fiii sai, c.

Cel mai nou cuplu din showbiz! Ea o bomba sexy, el un artist timid!

Doua vedete despre care nimeni nu s-ar fi gandit ca vor ajunge vreodata impreuna se pare ca formeaza cel mai nou cuplu din showbiz! Iata despre cine este vorba! .

Cel mai mare producator de ulei de masline din lume, obligat sa apeleze la importuri din cauza secetei

Spania, cel mai mare producator de ulei de masline din lume, este obligata sa importe acest produs intrucat seceta prelungita a afectat grav recolta de masline din acest an, informeaza AFP. Am avut.

Andreea Balan are cel mai bun show din Romania, au decis fanii Media Music Awards

Fanii Media Music Awards, cea mai mare gala de premii muzicale din Romania, au hotarat ca Andreea Balan este artistul roman care ofera publicului cel mai bun show.

Mircea Craciun, considerat cel mai bun pilot de planor de distanta din Romania. Pilotul disparut se pregatea sa realizeze un record mondial

Mircea Craciun, pilotul care a disparut cu planorul, joi, dupa ce si-a luat zborul din Masivul Postavarul, este considerat cel mai bun pilot de planor de distanta din Romania, el pregatindu-se pentru a atinge un record mondial de 1. 000 de kilometri in zbor liber.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )