Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Balan are cel mai bun show din Romania, au decis fanii Media Music Awards

ADPM ADPM,
Andreea Balan are cel mai bun show din Romania, au decis fanii Media Music Awards

Fanii Media Music Awards, cea mai mare gala de premii muzicale din Romania, au hotarat ca Andreea Balan este artistul roman care ofera publicului cel mai bun show. continuă pe ADPM

Andreea Balan, artista care are cel mai bun show din Romania

Andreea Balan este artistul roman care ofera publicului cel mai bun show, dupa cum au decis fanii celei mai mari gale de premii muzicale din Romania, Media Music Awards.

Gigi Becali: Avem nevoie de un atacant care sa marcheze. M-am convins ca avem cel mai bun jucator din Liga I de departe, care este Hamroun

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat duminica seara, dupa derbiul cu Dinamo, ca gruparea din bulevardul Ghencea are nevoie de un atacant care sa marcheze, insa a mentionat ca din lotul pregatit de.

Gigi Becali: N-avem atacant. Hamroun, cel mai bun jucator din Liga 1

Gigi Becali a declarat dupa derby-ul cu Dinamo ca Hamroun este un castig pentru Steaua si considera ca echipa sa nu are atacant.

Pilotul planorului disparut este cel mai bun din Romania. Ce record a vrut sa doboare!

Mircea Craciun, pilotul care a disparut, joi, cu planorul sau, este considerat cel mai bun pilot de planor din Romania. El voia sa stabileasca un record mondial de 1000 km de zbor liber.

Mircea Craciun, considerat cel mai bun pilot de planor de distanta din Romania. Pilotul disparut se pregatea sa realizeze un record mondial

Mircea Craciun, pilotul care a disparut cu planorul, joi, dupa ce si-a luat zborul din Masivul Postavarul, este considerat cel mai bun pilot de planor de distanta din Romania, el pregatindu-se pentru a atinge un record mondial de 1. 000 de kilometri in zbor liber.

Cel mai nou cuplu din showbiz! Ea o bomba sexy, el un artist timid!

Doua vedete despre care nimeni nu s-ar fi gandit ca vor ajunge vreodata impreuna se pare ca formeaza cel mai nou cuplu din showbiz! Iata despre cine este vorba! .

Este platit sa se joace, iar la 16 ani este cel mai tanar milionar din tara sa

Pakistanezul Sumail Hasan a devenit cel mai tanar milionar din tara, insa nu este un geniu al afacerilor, asa cum ar putea crede cineva. Sumail este jucator profesionist de Dota 2 si a castigat cu echipa sa,.

Cel mai sincer psihopat din istorie, care a terorizat America: Urasc nenorocita asta de natie umana

In aproape 30 de ani, Carl Panzram, supranumit cel mai sincer psihopat, a omorat 21 de persoane si a violat alte 1. Cele mai multe victime au fost barbati si copii. in momentul executiei sale, in anii 30, criminalul i-ar fi spus calaului sa se grabeasca: as fi putut sa omor 10 oameni in acest timp.

EXCLUSIV Pilotul disparut se antrena pentru un zbor de 1.000 de kilometri cu planorul. Colegii spun ca era cel mai bun pilot al Romaniei la acest tip de aparat

Mircea Craciun se afla la primul zbor cu planorul S-1 Revelation. Era cel mai bun pilot roman la zborurile de distanta, iar colegii spun ca era un profesionist desavarsit, care pregatea extrem de bine fiecare zbor.

Actiunile Teraplast Bistrita - crestere de peste 11%

Actiunile Teraplast Bistrita TRP) s-au apreciat, in perioada 30 iulie - 6 august, cu 11,24%, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, raportat la moneda euro.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )