Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acesta este cel mai mare monitor 4K cu ecran curbat si este creat pentru profesionisti

Playtech Playtech,
Acesta este cel mai mare monitor 4K cu ecran curbat si este creat pentru profesionisti

Philips a lansat un monitor imens, dedicat profesionistilor si amatorilor de multimedia deopotriva. BDM4037UW Philips Brilliance 4K Ultra HD LCDeste cel mai mare monitor curbat 4K de pe piata care include si tehnologia Ultra Wide Color ce ofera un spectru de culori cat se poate de apropiate de realitate. Noul monitor BDM4037UW vine echipat cu []. continuă pe Playtech

Cel mai mare val de viroze din ultimii ani. 120 de persoane au fost internate

Medicii aradeni se confrunta, in ultima saptamana, cu cel mai mare val de infectii respiratorii si pneumonii din ultimii ani. Mai exact peste 1300 de cazuri de infectii respiratorii si pneumonii au fost inregistrate in ultima saptamana.

Economia Germaniei a crescut cu 1,8% anul trecut, cel mai mare avans din ultimii cinci ani

Economia germana a urcat cu 1,9% in 2016, cea mai mare crestere din ultimii cinci ani, arata o estimare preliminara a Biroului Federal de Statistica, citata de Reuters.

Opel inregistreaza cea mai mare crestere a cotei de piata

2016 a fost un an bun pentru Opel/Vauxhall care a realizat din nou cresteri semnificative ale vanzarilor anuale. Conform datelor provizorii, producatorul auto din Russelsheim a vandut aproximativ 1,16 milioane de autovehicule in 2016. Aceasta cifra reprezinta o crestere cu aproximativ 46. 000 de autovehicule sau de patru procente fata de anul precedent si este cel mai mare volum de vanzari din 2011.

Flavius Stoican a condus primul antrenament al echipei Pandurii. Este cea mai mare provocare din viata mea

Noul antrenor al echipei Pandurii a fost prezentat, ieri, de administratorul special al clubului. Noul tehnician a condus, ieri dimineata, primul antrenament al lotului de 40 de jucatori.

Opera Neon este cel mai futurist si util browser din ultimii ani

Daca sunteti in cautarea unui browser original sau v-ati saturat de Chrome si Firefox, instalati-va Opera Neon, o revelatie semnificativa fata de orice alt browser. Se intampla foarte rar sa sa va schimbati browserul. Din momentul in care v-ati decis sa folositi Chrome sau Firefox si v-ati instalat primele extensii, tranzitia devine incredibil de dificila.

UN NOU COPIL in familia Danei Rogoz: Vladut este cel mai incantat (FOTO)

Dana Rogoz a plecat cu familia la munte pentru cateva zile, in preajma sarbatorilor. Alaturi de ea, Radu si Vlad au mers si cativa prieteni, iar asa cum ne-a obisnuit, vedeta a postat pe blogul.

Care este cea mai mare problema a platformei Android

Google lanseaza in fiecare luna valorile de distributie ale Android si, de fiecare data, acestea spun o poveste ingrijoratoare. Numarul terminalelor cu Android din piata este foarte mare. Peste 85% dintre toate telefoanele inteligente din piata folosesc sistemul de operare creat de Google. Din pacate, modul defectuos prin care gigantul din Mountain View ofera actualizari [].

Tanarul Florin Tripon a fost desemnat cel mai bun student din Romania

Florin Tripon este cel mai bun student roman din Romania in anul academic 2015-2016. Distinctia i-a fost acordata la cea de-a opta editie a Galei Ligii Studentilor Romani din Strainatate LSRS), organizata la Palatul Parlamentului.

RAPORT Romania, in fata celui mai mare deficit de talente.Trei sferturi din angajatori intampina dificultati in ocuparea posturilor vacante

Angajatorii romani se confrunta cu cel mai acut deficit de talente raportat vreodata in tara noastra. Concluzia se desprinde din cel mai recent studiu ManpowerGroup privind deficitul de talente. Concret, 72% din angajatorii chestionati sustin ca nu reusesc sa ocupe posturile vacante, situatia fiind dramatica fata de anul 2015.

Ministrul Florin Jianu: Formularul 088 va fi eliminat in aceasta saptamana/ Numarul firmelor inchise, mai mare decat numarul firmelor deschise

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Florin Jianu, anunta intr-o postare pe contul sau de Facebook ca formularul 088 va fi eliminat in aceasta saptamana. Este poate cea mai toxica forma de birocratie, mentionat in Raportul Doing Business 2017 ca forma de ingreunare a afacerilor in Romania. De asemenea, pentru prima oara in ultimii 8 ani, in 2016 numarul firmelor inchise este mai mare decat numarul firmelor deschise, scrie Jianu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )