Libnet.ro
UNICEF

01:05

Opera Neon este cel mai futurist si util browser din ultimii ani

Playtech Playtech,
Opera Neon este cel mai futurist si util browser din ultimii ani

Daca sunteti in cautarea unui browser original sau v-ati saturat de Chrome si Firefox, instalati-va Opera Neon, o revelatie semnificativa fata de orice alt browser. Se intampla foarte rar sa sa va schimbati browserul. Din momentul in care v-ati decis sa folositi Chrome sau Firefox si v-ati instalat primele extensii, tranzitia devine incredibil de dificila. continuă pe Playtech

Acesta este cel mai mare monitor 4K cu ecran curbat si este creat pentru profesionisti

Philips a lansat un monitor imens, dedicat profesionistilor si amatorilor de multimedia deopotriva. BDM4037UW Philips Brilliance 4K Ultra HD LCDeste cel mai mare monitor curbat 4K de pe piata care include si tehnologia Ultra Wide Color ce ofera un spectru de culori cat se poate de apropiate de realitate. Noul monitor BDM4037UW vine echipat cu [].

UN NOU COPIL in familia Danei Rogoz: Vladut este cel mai incantat (FOTO)

Dana Rogoz a plecat cu familia la munte pentru cateva zile, in preajma sarbatorilor. Alaturi de ea, Radu si Vlad au mers si cativa prieteni, iar asa cum ne-a obisnuit, vedeta a postat pe blogul.

Tanarul Florin Tripon a fost desemnat cel mai bun student din Romania

Florin Tripon este cel mai bun student roman din Romania in anul academic 2015-2016. Distinctia i-a fost acordata la cea de-a opta editie a Galei Ligii Studentilor Romani din Strainatate LSRS), organizata la Palatul Parlamentului.

Antonia, vedeta cu cel mai lung divort din Romania?

Antonia are sanse sa devina vedeta cu cel mai lung divort din Romania. Artista nu a reusit sa se separe in acte de sotul ei, Vincenzo, nici dupa aproape trei ani, timp in care a adus pe lume doi copii cu Alex Velea. Mai patita decat ea a fost doar Ramona Badescu.

[INFOGRAFIC] Deficitul de talente se acutizeaza: acestia sunt angajatii cel mai greu de gasit

Aproximativ trei din patru angajatori romani 72%) intampina dificultati la ocuparea posturilor vacante, Romania confruntandu-se cu cel mai acut deficit de talente raportat vreodata in tara noastra, potrivit Studiului ManpowerGroup privind Deficitul de.

Cel mai mare val de viroze din ultimii ani. 120 de persoane au fost internate

Medicii aradeni se confrunta, in ultima saptamana, cu cel mai mare val de infectii respiratorii si pneumonii din ultimii ani. Mai exact peste 1300 de cazuri de infectii respiratorii si pneumonii au fost inregistrate in ultima saptamana.

Cel mai sanatos energizant. De ce e bine sa bei apa plata cu lamaie, leacul natural care curata sangele de toxine

Medicii spun ca pentru detoxifierea organismului este recomandat sa consumati dimineata un pahar cu apa calda in care adaugati sucul de la o lamaie, aceasta ajutand la intensificarea activitatii tubului digestiv si a arderilor celulare. Lamaia este un fruct cu virtuti uimitoare care poate distruge celulele canceroase.

Cel mai fotogenic urs panda! Stie exact cum sa pozeze in selfie-urile cu turistii (FOTO)

Un urs panda gigantic este foarte pasionat de fotografie si social media. Simpaticul animal din China se distreaza de minune sa faca selfie-uri care ajung ulterior pe retelele sociale si sunt apreciate de mii de ut.

Corina Popescu, secretar de stat in Ministerul Energiei: Dunarea a ajuns la cel mai mic debit din ultimii zece ani/Consumul de gaze si energie electrica a atins noi recorduri

Debitul Dunarii se afla la 1. 900 mc/secunda, cea mai mica valoare din ultimii zece ani, a declarat, miercuri, Corina Popescu, secretar de stat in Ministerul Energiei. Acesta sustine ca lucrurile sunt gestionabile, debitul fiind departe de nivelul de 1. 500 mc, care ar putea fi critic. Totusi, cantitatea de energie electrica produsa de Hidroelectrica este mai mica decat ar trebui sa fie in mod normal, insa compensam cu apele din lacuri, a precizat Popescu. Acesta a mai spus ca in cursul serii de marti, consumul de gaze naturale si de energie electrica au atins noi recorduri: 72,3 milioane metri cubi, respectiv aproape 10. 000 MWh.

REPORTAJ. Ghinionul de a fi dependent de jocuri de noroc. Marturisirile unui jucator impatimit care are un sistem perfectionat:. in ce zi a saptamanii se castiga cel mai usor la pacanele

Un roman din sapte practica una sau mai multe forme de jocuri de noroc, de la loterie si pariuri sportive pana la pacanele sau ruleta. Aproximativ 100. 000 sunt patologic depen-denti de iluzia castigului rapid.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2577 seconds )