Libnet.ro
UNICEF

05:00

Acesta este cel mai nociv aliment.Romanii il consuma in fiecare zi

Antena3 Antena3,
Acesta este cel mai nociv aliment.Romanii il consuma in fiecare zi

Multi romani o consuma dimineata, la micul dejun, fara sa stie ca de fapt isi incep ziua mancand cel mai nesanatos aliment , potrivit mai multor studii intreprinse de-a lungul anilor. Este vorba. continuă pe Antena3

Acesta este cel mai sigur loc in care te poti ascunde in caz de cutremur

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta din Romania a demarat o campanie puternica de informare in caz de cutremur. Ce trebuie sa faci in caz de cutremur: Acasa. Trebuie sa va protejati sub.

Waze vs Google Maps. Care este cel mai bun serviciu de navigatie prin GPS

Care este serviciul de navigatie prin GPS care te duce cel mai repede la destinatie? Un utilizator a testat, timp de un an, aplicatiile Apple Maps, Google Maps si Waze. A descoperit ca Google Maps este cel mai.

Cum poti sa readuci la dimensiuni normale hainele intrate la apa? Este cel mai tare truc

De cate ori nu ni s-a intamplat ca hainele preferate sa ne ramana mici? Iata insa acum cele mai tari trucuri pentru a va recapata obiectul vestimentar preferat. Turnati apa calduta intr-un lighean ?.

Atac fara precedent la adresa lui Tudorel Toader: Este cel mai slab si mincinos ministru

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va prezenta la ora 18. 00 raportul privind activitatea manageriala la DNA, la sediul Ministerului Justitiei. in acest context, Ingrid Mocanu, fosta sefa a Directiei de.

RECORD! Cine este CEL MAI MEDALIAT sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna din toate timpurile

Moment istoric la Jocurilor Olimpice de iarna, miercuri, 21 februarie. Cu medalia de bronz cucerita in proba de sprint pe echipe de la PyeongChang, fondista Marit Bjoergen Norvegia) in varsta de 37 de ani a urcat .

Cel mai in varsta chirurg din lume are 90 de ani si nu se gandeste la pensionare

Alla Ilinichna Levushkina lucreaza de 68 de ani cu bisturiul si este cel mai longeviv chirurg din Ru.

Cel mai ieftin telefon cu patru camere e pentru dependentii de poze

Este greu sa te entuziasmezi la cel mai ieftin telefon, dar Blu Vivo X are multe atuuri pe langa cele patru camere, doua principale si doua pentru selfie-uri. Blu este o companie mai putin cunoscuta in aceasta parte a oceanului, dar face valuri in Statele Unite, iar dispozitivele din portofoliu par sa fie din ce [].

Cel mai mare grup TV din Bulgaria, cumparat de un miliardar ceh interesat anterior de compania-mama a Pro TV, CME

Grupul suedez Modern Times Group MTG) a semnat un acord sa vanda participatia de 95% pe care o are in Nova Broadcasting Group, cel mai mare grup media din Bulgaria, catre PPF Group, o companie de investitii detinuta de miliardarul ceh Peter Kellner. Valoarea tranzactiei, potrivit BroadbandTVNews. com, se ridica la 185 milioane de europ. Recent, presa internationala vehicula informatia ca PPF este interesata de preluarea grupului media CME, ce detine in Romania Pro TV, dar la sfarsitul anului trecut isi pierduse interesul pentru respectiva achizitie, dupa cum relata atunci Reuters.

Nu ma atinge-ma , de Adina Pintilie, cel mai curajos film din Competitia Berlinalei. Si cel mai controversat

Jurnalistii care au inceput sa iasa din primele cinci minute ale proiectiei cu Nu ma atinge-ma, debutul in lungmetraj al Adinei Pintilie prezentat in competitia celei de-a 68-a editii a Festivalului International de Film de la Berlin, au ratat un final eliberator la capatul unui experiment ce blureaza granitele dintre fictiune si documentar nu pentru a demonstra ceva, ci pentru a se constitui intr-un proces de descoperire a intimitatii si autenticitatii. Nu ma atinge-ma e cel mai curajos film vazut in acest an in festival.

Radulescu, BT: Avem cel mai ridicat nivel al dezechilibrului din 2012 incoace si asta pentru ca in Romania nu se mai fac reforme. Odata cu incheierea ultimului acord cu FMI au incetat si reformele

Romania a avut cea mai buna dinamica a economiei dar din nefercire acest ritm de crestere nu se reflecta si in ritmul dezvoltarii, a spus joi Andrei Radulescu, economist sef al Bancii Transilvania, la conferinta Romania, incotro?. Avem cel mai ridicat nivel al dezechilibrului din 2012 incoace si asta pentru ca in Romania nu se mai fac reforme. Odata cu incheierea ultimului acord cu FMI au incetat si reformele, a mai precizat Radulescu. Potrivit economistului sef al BT, pe termen mediu ar trebui sa ne asteptam la o decelerare si la o recesiune tehnica pe plan mondial, cel tarziu anul viitor. Evident ca indicele Dow Jones nu poate creste la infinit cu 1000 de puncte pe luna. Euforia nu poate dura la infinit, a explicat joi Radulescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )