Libnet.ro
UNICEF

05:15

Radulescu, BT: Avem cel mai ridicat nivel al dezechilibrului din 2012 incoace si asta pentru ca in Romania nu se mai fac reforme. Odata cu incheierea ultimului acord cu FMI au incetat si reformele

Hotnews Hotnews,
 Radulescu, BT: Avem cel mai ridicat nivel al dezechilibrului din 2012 incoace si asta pentru ca in Romania nu se mai fac reforme. Odata cu incheierea ultimului acord cu FMI au incetat si reformele

Romania a avut cea mai buna dinamica a economiei dar din nefercire acest ritm de crestere nu se reflecta si in ritmul dezvoltarii, a spus joi Andrei Radulescu, economist sef al Bancii Transilvania, la conferinta Romania, incotro?. Avem cel mai ridicat nivel al dezechilibrului din 2012 incoace si asta pentru ca in Romania nu se mai fac reforme. Odata cu incheierea ultimului acord cu FMI au incetat si reformele, a mai precizat Radulescu. Potrivit economistului sef al BT, pe termen mediu ar trebui sa ne asteptam la o decelerare si la o recesiune tehnica pe plan mondial, cel tarziu anul viitor. Evident ca indicele Dow Jones nu poate creste la infinit cu 1000 de puncte pe luna. Euforia nu poate dura la infinit, a explicat joi Radulescu. continuă pe Hotnews

Radulescu (BT): Avem cel mai ridicat nivel de dezechilibru macroeconomic din 2012 pana in prezent

Romania are cel mai ridicat nivel de dezechilibru macroeconomic din 2012 pana in prezent, iar aceast.

AmCham Romania: Investitiile publice au atins cel mai scazut nivel din ultimii 12 ani

AmCham Romania: Potrivit Comisiei Europene, Romania va inregistra, in 2018, cel mai ridicat nivel al deficitului public structural din UE .

ROBOR la 3 luni A CRESCUT! Vesti proaste pentru ROMANII CU CREDITE in lei! Indicele, LA CEL MAI MARE NIVEL din decembrie 2017 incoace

Indicele ROBOR la 3 luni a urcat luni la 2,08%, cel mai mare nivel din decembrie 2017, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). Vineri, indicatorul stagnase la nivelul de 2,07%. Robor la 3.

Indicele Robor la trei luni a crescut la cel mai mare nivel din decembrie 2017

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,09%, cel mai mare nivel din decembrie 2017, potrivit datelor publicate marti de Banca National?.

Avertisment dur din partea americanilor. Investitiile sunt la cel mai slab nivel din ultimii 12 ani

Avertisment dur din partea americanilor, investitiile sunt la cel mai slab nivel din ultimii 12 ani. Potrivit acestora, pentru ca Romania sa depaseasca recordul negativ, una dintre masuri ar fi.

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,09%, cel mai mare nivel din decembrie 2017

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,09%, cel mai mare nivel din decembrie 2017, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,08%, cel mai mare nivel din decembrie 2017

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,08%, cel mai mare nivel din decembrie 2017, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei! Indicele ROBOR la trei luni, la cel mai inalt nivel din luna decembrie 2017

ROBOR, rata medie a dobanzii la care bancile romanesti se imprumuta intre ele, a urcat luni pe piata interbancara la nivelul de 2,08% la trei luni, de la 2,07% vineri, reiese din datele Bancii Nationale a.

AmCham: Cel mai relevant indicator de performanta economica in acest an trebuie sa fie gradul de realizare a investitiilor. Vezi in text 8 posibile prioritati pentru actualul Guvern

Cel mai relevant indicator de performanta economica in acest an trebuie sa fie gradul de realizare a investitiilor, pentru a transforma cresterea economica in bunastare, infrastructura moderna, administratie performanta si servicii publice de calitate pentru toti, se arata intr-o analiza a Camerei de Comert Americana in Romania AmCham). Incadrarea in tinta de deficit in 2017 s-a facut in detrimentul investitiilor, care au atins cel mai scazut nivel din ultimii 12 ani ca pondere din PIB. Procentul de realizare a investitiilor a fost doar de 67,7% din programul stabilit la inceputul anului 2017, se mai arata in document.

Nu ma atinge-ma , de Adina Pintilie, cel mai curajos film din Competitia Berlinalei. Si cel mai controversat

Jurnalistii care au inceput sa iasa din primele cinci minute ale proiectiei cu Nu ma atinge-ma, debutul in lungmetraj al Adinei Pintilie prezentat in competitia celei de-a 68-a editii a Festivalului International de Film de la Berlin, au ratat un final eliberator la capatul unui experiment ce blureaza granitele dintre fictiune si documentar nu pentru a demonstra ceva, ci pentru a se constitui intr-un proces de descoperire a intimitatii si autenticitatii. Nu ma atinge-ma e cel mai curajos film vazut in acest an in festival.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2566 seconds )