Libnet.ro
UNICEF

20:45

Acesta este cel mai scump pantof din lume. Costa cat o avere

Antena3 Antena3,
Acesta este cel mai scump pantof din lume. Costa cat o avere

Pantoful stang al unei perechi de incaltaminte sport Nike, folosita de actorul Michael J. Fox in filmul Back to the Future Part II 1989), a fost vandut la licitatie pe site-ul eBay cu suma de 92. 100 de. continuă pe Antena3

Mihai Gadea, anunt important: Acesta este cel mai special trust din Romania. Antena 1 nu se vinde

Mihai Gadea a reactionat, dupa ce marti a aparut informatia ca Antena 1 va fi vanduta. Realizatorul emisiunii Sinteza zilei, a spulbertat orice zvon si a declarat ca postul de televiziune nu se vinde.

Acesta este cel mai bun moment al zilei pentru a bea cafea

Probabil stiti ca nu este o idee buna sa beti cafeaua dupa-amiaza, mai ales daca aveti probleme cu somnul. Dar, cu siguranta, ati avut senzatia ca ati baut cafea si nu exista nici un efect. Daca.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,27%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,27%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR), relateaza News. ro.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,27%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,27%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca.

FMI: Cota dolarului in rezervele valutare internationale, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Cota dolarului in rezervele valutare internationale raportate Fondului Monetar International FMI) a scazut in primul trimestru din 2018, ajungand la cel mai redus nivel din ultimii patru ani, in timp ce ponderea yuanului, a euro si a lirei sterline a crescut, arata cele mai recente date ale FMI, transmite Reuters, conform Agerpres.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,24%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,24%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei, informeaza news. ro.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,24%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,24%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca.

Somajul este la cel mai redus nivel din ultimul deceniu

Printre multe cresteri nedorite, exista si o scadere imbucuratoare la nivelul Uniunii Europene: somajul. Rata somajului in Uniunea Europeana s-a mentinut la 7% in mai, la fel ca in aprilie, dar in scadere fata de 7,7% in perioada similara din 2017, arata datele publicate de Oficiul european de statistica Eurostat).

Rata somajului n Uniunea Europeana a scazut la cel mai mic nivel din ultimii zece ani

Rata somajului in zona euro a scazut la 8,4 la suta in luna mai, iar la nivelul intregii Uniuni Europene a fost de 7,0 la suta, cele mai mici valori din ultimii zece ani, anunta Eurostat, citat de Mediafax. Cehia are cea mai scazuta rata a somajului, de 2,3 la suta, fiind urmata de Germania, cu 3,4 la suta.

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a bea cafea

Este cunoscut faptul ca nu e o idee buna sa beti cafeaua dupa-amiaza, mai ales daca aveti probleme cu somnul. insa, cu siguranta, ati avut senzatia ca ati baut cafea si nu exista nici un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )