Libnet.ro
UNICEF

23:15

Acesta este cel mai scump zbor din lume: costa 38.000 dolari, este doar dus si are o escala [VIDEO]

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Acesta este cel mai scump zbor din lume: costa 38.000 dolari, este doar dus si are o escala [VIDEO]

Cel mai scump zbor comercial din lume costa 38. 000 de dolari, adica cat o garsoniera in Bucuresti. Iar acesta nu este decat pretul pentru o singura calatorie. In plus, zborul are o escala. Unde? Zborul este intre Mumbai si New York, cu o oprire la Abu. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai luxos raliu din lume, Gumball3000, ajunge la Bucuresti

Raliul Gumball3000, la care participa vedete din toata lumea, cu masini exclusiviste, ajunge vineri, 6 mai, la Bucuresti, unde este linia de sosire. Astfel, Piata Constitutiei devine locul de intalnire pentru excentricul raliu la cate taxa de participare este 40. 000 lire banii obtinuti fiind donati in scopuri caritabile.

Cel mai mic motor din lume. Dispozitivul inventat de cercetatorii de la Cambridge va propulsa intr-o zi nanomasinile din corpul nostru

Cercetatorii de la Universitatea Cambridge au creat cel mai mic motor din lume, care masoara a miliarda parte dintr-un metru.

VIDEO Cel mai bogat bucatar din lume spune adevaruri crunte despre industria alimentara. Cum se ascunde moartea in farfurie

Declarat de Forbes, in 2012, cel mai bogat bucatar din lume, Jamie Oliver a fost premiat la conferintele TED Talks pentru munca sa legata de constientizarea oamenilor din lume despre pericolele care se ascund in farfurie. Oliver pledeaza pentru o educatie a modului in care mancam, educatie care sa inceapa din scoala si sa ajunga si in supermarketuri.

FOTO. Cel mai asteptat festival din orasul spaniol Giorna: Sarbatoarea florilor

Timp de cateva zile, centrul vechi al orasului spaniol Girona va fi acoperit de flori. Are loc cel mai asteptat festival al anului si este asteptat atat de localnici cat si de turisti care vin din toate colturile lumii. Evenimentul este cunoscut sub denumirea Temps de Flors- sarbatoarea florilor.

FOTO. Cel mai asteptat festival din orasul spaniol Girona: Sarbatoarea florilor

Timp de cateva zile, centrul vechi al orasului spaniol Girona va fi acoperit de flori. Are loc cel mai asteptat festival al anului si este asteptat atat de localnici cat si de turisti care vin din toate colturile lumii. Evenimentul este cunoscut sub denumirea Temps de Flors- sarbatoarea florilor.

Satul cu cel mai scump pamant din Romania. Un hectar de teren agricol este de trei ori mai scump decat in Olanda

In localitatea Matca din judetul Galati, hectarul de teren agricol a ajuns sa coste si peste 30. 000 de euro. Circa 3. 000 dintre cele 8. 000 de hectare ale localitatii sunt cultivate cu legume, dintre care 800 de hectare sunt acoperite cu solarii. O sesime dintre solariile Romaniei sunt la Matca, iar productia anuala de legume depaseste 200 de milioane de kilograme.

Captain America: Civil War Cel mai bun film cu supereroi?

Ce face un film sa fie bun? Scenariul? Interpretarile actorilor? Mesajul transmis? Universul Cinematografic Marvel a oferit filme bune, dar si povesti care nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor fanilor. Atunci cand s-a anuntat oficial ca fratii Russo vor adapta banda desenata Civil War multi au fost sceptici. De astazi, cu totii ne putem convinge daca acesta este cel mai bun film cu supereroi.

Care sunt cele mai influente gadgeturi din lume TIME a publicat lista

Una dintre cele mai influente publicatii internationale, TIME Magazine tocmai a publicat topul celor mai influente gadgeturi create vreodata. Ideea din spatele acestui clasamen destul de subiectiv si neobisnuit a fost de a gasit dispozitivele care si-au lasat amprenta pe intregul mapamond, au inspirat multe copii si, eventual, au dat startul unui trend. Cu alte [].

Cel mai mare premiu din toate timpurile incasat de un roman la poker

Romanul Alexandru Papazian s-a impus sambata, 6 mai, intr-unul dintre cele mai importante turnee din circuitul oficial european de Texas Holdem Poker.

GeForce GTX 1080 cea mai rapida placa video din lume

NVIDIA tocmai a anuntat cea mai sprintena placa video pe care a creat-o vreodata, e intitulataGeForce GTX 1080 si va putea fi achizitionata incepand cu 27 mai. GeForce GTX 1080 a fost descrisa in cadrul conferintei NVIDIA ca fiind ,,cel mai mare GPU, cu cel mai mare cip si cel mai mare procesor din istoria [].

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )