Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cel mai mare premiu din toate timpurile incasat de un roman la poker

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare premiu din toate timpurile incasat de un roman la poker

Romanul Alexandru Papazian s-a impus sambata, 6 mai, intr-unul dintre cele mai importante turnee din circuitul oficial european de Texas Holdem Poker. continuă pe Adevărul

Acesta este cel mai mare hotel din lume, interzis turistilor

Pe glob exista milioane de hoteluri, care mai de care mai frumoase, mai inalte, mai luxoase. Totusi, putina lume stie care este cel mai mare hotel construit vreodata pe suprafata Terrei si care este.

Sinteza zilei: Imagini cu cel mai mare cheltuitor din Romania. Comanda sampanie exclusivista cu roaba!

Mihai Gadea a difuzat, la Sinteza zilei, imagini cu baiatul care cheltuie pana la 100 de mii de euro pe noapte in cluburile din Romania. Este vorba de Davide Salerno, un.

Cel mai mare restantier la stat este o firma cu un singur angajat. Din recuperarea acestei datorii, statul ar putea acoperi cresterea salariilor pentru bugetari in 2016

Oana Management SRL, cu sediul in localitatea Posta Calnau din judetul Buzau, o firma cu numai un angajat, dar cu afaceri ce depaseau in 2014 8,97 milioane de lei, este cel mai mare restantier la bugetul de stat, arata datele publicate marti de Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF).

ANAF: Cel mai mare datornic la bugetul de stat este o firma din Buzau

Cel mai mare datornic la bugetul de stat este o firma obscura inregistrata in comuna Posta Calnau, judetul Buzau, cu restante la plata obligatiilor fiscale catre bugetul de stat in valoare de 454,7 milioane lei, mai mari decat cele ale companiei.

FOTO. Cel mai asteptat festival din orasul spaniol Giorna: Sarbatoarea florilor

Timp de cateva zile, centrul vechi al orasului spaniol Girona va fi acoperit de flori. Are loc cel mai asteptat festival al anului si este asteptat atat de localnici cat si de turisti care vin din toate colturile lumii. Evenimentul este cunoscut sub denumirea Temps de Flors- sarbatoarea florilor.

FOTO. Cel mai asteptat festival din orasul spaniol Girona: Sarbatoarea florilor

Timp de cateva zile, centrul vechi al orasului spaniol Girona va fi acoperit de flori. Are loc cel mai asteptat festival al anului si este asteptat atat de localnici cat si de turisti care vin din toate colturile lumii. Evenimentul este cunoscut sub denumirea Temps de Flors- sarbatoarea florilor.

10 liceeni vor reprezenta Romania la cel mai mare targ stiintific si au proiecte geniale

Zece liceeni din Bucuresti, Eforie Sud si Suceava isi vor prezenta proiectele in cadrul editiei din acest an a Intel International Science and Engineering Fair Intel ISEF), cea mai mare competitie de stiinta si inginerie din lume dedicata elevilor de liceu. Aceasta este cea mai numeroasa participare a Romaniei la Intel ISEF de pana acum.

Business Report: Autostrazi 2014-2020: Pierdem bani inainte de a incepe sa ii cheltuim; Cel mai mare datornic la Fisc, un SRL cu un singur angajat; Noua modificare in legea RCA: asiguratorul va fi obligat sa dea masina la schimb pe durata reparatiei

Ce a refuzat Romania sa inteleaga din Planul Junker, astfel incat i-au picat toate proiectele propuse. Comisia Europeana este nemultumita ca Romania. Cum vor arata noile pachete de tigari. Marii producatorii au pierdut procesul cu UE. Producatorii de tigari, inclusiv Philip Morris si British American Tobacco, au pierdut procesul.

Blaxy Premium Resort, cel mai mare complex turistic din Romania, disponibil in regim hotelier si ca proprietate periodica

Cel mai mare complex turistic din Romania, Blaxy Premium ResortHotel, deschis intre 23 August si Olimp, va functiona din acest sezon atat in sistem de proprietate periodica, dar si in regim hotelier, anunta Asociatia Litoral Delta Dunarii.

In croaziera pe cea mai mare nava din Europa, o noua lume unde cunosti luxul pe bani putini

Iti spun din start, o vacanta pe croaziera o vei intelege si vei trai doar cand esti tu acolo, pe un oras plutitor. O vacanta in croaziera este accesul tau intr-o noua lume, zilnic diferita, care fizic nu exista pe harta, dar pe care tu o poti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )