Libnet.ro
UNICEF

18:01

Acesta este cel mai sigur loc din avion. FOTO in articol

Antena3 Antena3,
Acesta este cel mai sigur loc din avion. FOTO in articol

O echipa de experti a realizat un studiu, in anul 2007, asupra sigurantei de la bordul aeronavelor, indicand locurile care au cel mai ridicat nivel de siguranta. Potrivit huffingtonpost. com, studiul a. continuă pe Antena3

Cum arata cel mai mare graffiti din lume (VIDEO)

Eduardo Kobra este artistul care a reusit sa creeze cel mai mare graffiti din lume, pe o suprafata de 6. 000 de metri patrati, potrivit bfmtv. com Opera monumentala a brazilianului de 41 de ani a fost facuta.

Emmanuel Macron ar putea deveni cel mai tanar presedinte din istoria Frantei. Prima lui reactie dupa aflarea rezultatelor: Este un punct de cotitura in viata politica a Frantei. Francezii si-au exprimat dorinta de reiinoire

Centristul Emmanuel Macron, cotat in sondaje drept castigatorul primului tur al alegerilor prezidentiale, a afirmat, duminica seara, ca asistam la un punct de cotitura in viata politica franceza, potrivit AFP. Macron se va confrunta in turul al doilea al alegerilor cu Marine Le Pen, candidata Frontului National extrema dreapta), potrivit sondajelor realizate la iesirea de la urne. Emmanuel Macron 39 de ani) ar putea deveni cel mai tanar presedinte al Frantei, dupa o ascensiune rapida in politica. El a fost timp de doi ani ministru al Economiei 2014-2016), insa nu a fost niciodata membru de partid si nu a mai candidat pana acum la vreo functie publica.

Cum arata castelul lui Anatol Stati, cel mai bogat om din Republica Moldova. IMAGINI IMPRESIONANTE (VIDEO)

Omul de afaceri Anatol Stati, considerat cel mai bogat om din Republica Moldova, si-a schimbat resedinta in urma cu trei ani si in prezent locuieste intr-un castel impresionant, situat la.

Cel mai devastator cutremur din istoria omenirii. 830.000 de morti si sute de mii de raniti

Historia. ro prezinta o scurta cronologie a celor mai devastatoare cutremure din istoria omenirii. 11 octombrie 1138 Siria Cutremurul care s-a produs in ziua de 11 octombrie 1138 in Siria, a.

Care este cel mai simplu si corect mod de a sparge un ou

Nu sunt multi cei care stiu cum se sparge un ou in mod corect, dar aceste abilitati sunt necesare pentru un bucatar care vrea sa-si perfectioneze abordarea. Cunoasterea tehnicii corecte de spargere a unui ou este un rit de trecere. Daca vei sparge corect invelisul, atunci continutul lichid din interior se va scurge lin in [].

40.000 de euro pe luna. Cu ce se ocupa cel care a primit cel mai mare salariu din Romania in 2016

Cel mai mare salariu de baza brut inregistrat in 2016 a fost de 38. 500 de euro 172. 477 de lei) pe luna si a fost obtinut de un director general al unei companii cu activitati in consultanta pentru afaceri, reiese din da.

Cel mai instarit fermier din Baragan vrea sefia PNL Calarasi. Alegerile au loc pe 27 aprilie

Seful judetului Calarasi intra in lupta pentru sefia conducerii PNL. Daniel Stefan Dragulin, actualul edil al orasului, si Vasile Iliuta, unul dintre cei mai instariti fermieri din Baragan, se bat pentru conducerea Organizatiei Judetene.

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat cel mai mare declin din ultimii opt ani

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat cea mai mare scadere anul acesta, in aprilie, in ultimii opt ani, deoarece cumparatorii au evitat zonele centrale ale capitalei, potrivit Bloomberg.

Doi sportivi de performanta si-au pierdut viata in Muntii Retezat: Dor Geta Popescu era copilul de aur al alpinismului romanesc, iar Erik Gulacsi, cel mai tanar alpinist din Europa care a atins Varful Aconcagua. Procurorii au deschis dosar penal pentru uc

Dor Geta Popescu si Erik Gulasci, doi copii minune ai alpinismului romanesc, si-au pierdut viata intr-o avalansa in Muntii Retezat, sambata dupa-amiaza.

Eroul zilei: Cel mai medaliat gimnast roman

Marian Dragulescu este cel mai medaliat gimnast al Romaniei din toate timpurile,la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale si Europene. Dupa performanta obtinuta la Campionatele Europene de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )