Libnet.ro
UNICEF

09:45

Acesta a fost cel mai scund roman din istorie. Multi romani veneau la el ca sa se inchine

Antena3 Antena3,
Acesta a fost cel mai scund roman din istorie. Multi romani veneau la el ca sa se inchine

Un calugar pitic care a trait la Manastirea Tismana, din judetul Gorj, este considerat cel mai scund roman din istorie. Gherasim Cornescu a trait intre anii 1815 -1902. Aceasta era numit Calugarul cel. continuă pe Antena3

Acesta a fost cel mai scund roman din istorie. Multi romani veneau la el ca sa inchine

Un calugar pitic care a trait la Manastirea Tismana, din judetul Gorj, este considerat cel mai scund roman din istorie. Gherasim Cornescu a trait intre anii 1815 -1902. Aceasta era numit Calugarul cel.

Japonia: Cel mai mic baietel din lume, cntarind doar 268g, a fost externat sanatos din spital

Un baietel din Japonia, care s-a nascut cu o greutate de doar 268g, a fost externat miercuri, el fiind considerat cel mai mic nou nascut din lume care pleaca acasa sanatos, scrie BBC News.

SUA: Cresterea economica din 2018 - 2,9%, cel mai nalt nivel din 2015

Cresterea economica a Statelor Unite a atins 2,9% in 2018, cel mai inalt nivel din 2015, dar usor sub obiectivul de 3% al administratiei Trump, a anuntat joi Departamentul Comertului, citat de AFP.

MAREA BRITANIE: Migratia neta din afara UE este la cel mai inalt nivel din ultimii 15 ani

Migratia neta in Marea Britanie din tarile in afara UE a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 15 ani, a informat Biroul National de Statistica, scrie BBC. Datele arata ca migratia neta a cetatenilor din afara UE pentru anul 2018 este 261. 000 de persoane, cel mai mare numar din 2004 pana in prezent.

OSCAR: Corectitudine politica la cel mai inalt nivel

Premiile Oscar de anul acesta ar merita un premiu pentru corectitudinea politica. Membrii Academiei au votat ca si cum ar fi avut un punc-taj pe care trebuiau sa-l respecte cu strictete, toate minoritatile, de orice fel, fiind premiate. in plus, nu a fost ratat nici mesajul anti-Trump, devenit deja o traditie, mai ales ca actualul presedinte este considerat drept cel mai incorect politic din istoria SUA. Evident, geopolitica a fost data la o parte anul acesta, problemele interne avand prioritate.

Cel mai mic nou-nascut din lume, care cantarea 268 de grame nastere a fost EXTERNAT

Baietelul care cantarea la nastere doar 268 de grame a fost externat si dus acasa in siguranta, el fiind sanatos si in afara oricarui pericol. Copilul este considerat cel mai mic nou nascut din lume.

Oscar 2019: cel mai bun actor. Poate nu-i pe gustul tau, dar e de Oscar

Oscar 2019 are si un cel mai bun actor. Selectia n-a fost usoara, dar nici numele n-au fost incredibil de grele. Pana anul viitor insa, un singur om pleaca acasa cu premiul Oscar. inainte.

Oscar 2019: cel mai bun film. Ca iti place sau nu, a luat premiul Oscar

Premiile Oscar au fost decernate si, ei bine, cel mai asteptat castigator are acum si un an. Pentru urmatorul an, altul nu mai avem, fie ca-ti place, fie ca nu. Oscar 2019 a venit cu o.

Oscar 2019. Green Book, cel mai bun film. Bohemian Rhapsody a castigat patru premii

Lungmetrajul Green Book a fost desemnat cel mai bun film la cea de-a 91-a editie a galei de decernare a premiilor Oscar, organizata duminica seara la Los Angeles, unde productia Bohemian Rhapsody, un film.

[P] Cel mai asteptat trg educational international al anului se organizeaza la nceputul lui martie n Bucuresti, Iasi si Timisoara. British Council devine partener oficial al World Education Fair

Zeci de institutii internationale de invatamant vor fi prezente la Bucuresti pe 2 si 3 martie la World Education Fair, cel mai asteptat targ educational al anului de catre tinerii romani interesati de studii in strainatate. La editia din aceasta primavara British Council devine partener oficial, implicat in organizarea si comunicarea cu universitatile din Marea Britanie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )