Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oscar 2019. Green Book, cel mai bun film. Bohemian Rhapsody a castigat patru premii

Antena3 Antena3,
Oscar 2019. Green Book, cel mai bun film. Bohemian Rhapsody a castigat patru premii

Lungmetrajul Green Book a fost desemnat cel mai bun film la cea de-a 91-a editie a galei de decernare a premiilor Oscar, organizata duminica seara la Los Angeles, unde productia Bohemian Rhapsody, un film. continuă pe Antena3

Premiile Oscar 2019 - lista castigatorilor. ,,Green Book - cel mai bun film, Rami Malek si Olivia Colman - cei mai buni actori

Premiile Oscar 2019 au fost decernate in aceasta noapte la Los Angeles. Filmul Bohemian Rhapsody a adus cele mai multe statuete - patru, urmat de Green Book, Roma, Black Panther cu cate trei.

Green Book, cel mai bun film de la Oscar 2019, este inspirat dintr-o poveste reala despre prietenie dincolo de prejudecati VIDEO

Drama cu accente comice Green Book, o productie in regia lui Peter Farrelly 62 de ani), a fost desemnata Cel mai bun film la gala Oscar 2019. Lungmetrajul, cuMahershala Ali siViggo Mortensen, este inspirat dintr-o poveste reala.

OSCAR 2019 Green Book, cel mai bun lungmetraj, Rami Malek si Olivia Colman, cei mai buni actori / Lista completa a cstigatorilor

Gala de decernare a Premiilor Oscar 2019, aflata in acest an la cea de-a 91-a editie, si-a desemnat castigatorii.

Oscar 2019: cel mai bun film. Ca iti place sau nu, a luat premiul Oscar

Premiile Oscar au fost decernate si, ei bine, cel mai asteptat castigator are acum si un an. Pentru urmatorul an, altul nu mai avem, fie ca-ti place, fie ca nu. Oscar 2019 a venit cu o.

Premiile Oscar 2019: Green Book este cel mai bun film. Rami Malek a castigat Oscarul pentru rolul lui Freddie Mercury

Drama cu accente comice Green Book a castigat Oscarul pentru cel mai bun film, in timp ce Alfonso Cuaron a fost desemnat cel mai bun regizor gratie dramei alb-negru Roma. Rami Malek a castigat Oscarul pentru portretizarea lui Freddie Mercury, in timp ce Olivia Colman a triumfat cu rolul din The Favourite.

Oscar 2019: cel mai bun actor. Poate nu-i pe gustul tau, dar e de Oscar

Oscar 2019 are si un cel mai bun actor. Selectia n-a fost usoara, dar nici numele n-au fost incredibil de grele. Pana anul viitor insa, un singur om pleaca acasa cu premiul Oscar. inainte.

Castigatorii Oscar 2019: Lista completa

Green Book a fost desemnat cel mai bun film la gala Oscar 2019, cineastul mexican Alfonso Cuaron a castigat trofeul pentru cel mai bun regizor, iar drama biografica Bohemian Rhapsody si-a adjudecat cele mai multe statuete.

Castigatorii Oscar 2019

Anul acesta, Oscarul pentru cel mai bun film nu a fost castigat nici de A Star Is Born, nici de Bohemian Rapsody, in ciuda faptului ca ambele erau favorite, ci de pelicula Green Book. Iata aici lista complete a castigatorilor.

Castigatori Zmeura de Aur 2019: o actrita nominalizata la Oscar 2019 si Donald Trump, desemnati cei mai slabi actori. Care e cel mai prost film

Holmes Watson a castigat patru premii Zmeura de Aur 2019, inclusiv pentru cel mai prost film, in timp ce presedintele Statelor Unite Donald Trump a fost recompensat cu doua dintre trofeele pe care nu si le doreste nimeni. Surprinzator, o actrita nominalizata la Oscar 2019 a primit o Zmeura de Aur pentru cea mai slaba interpretare.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 14 - 21 FEBRUARIE SIF Transilvania, printre performerii bursei

Marcand un salt al cotatiei de 8,03%, in raport cu moneda euro, in intervalul 14 - 21 februarie, actiunile SIF Transilvania SIF3) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), care a consemnat un avans de 0,89%, in perioada mentionata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )