Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acestea sunt cele cinci obiceiuri zilnice care iti distrug oasele. Tu faci asta?

Antena3 Antena3,
Acestea sunt cele cinci obiceiuri zilnice care iti distrug oasele. Tu faci asta?

Mancam nesanatos, nu facem miscare si fumam, fara sa stim ca toate aceste lucruri slabesc oasele. Iata care sunt cele daunatoare cinci obiceiuri pentru sistemul osos. Dieta haotica: calciul si. continuă pe Antena3

Acestea sunt cele cinci obiceiuri zilnice care iti distrug oasele. Tu faci asta?

Mancam nesanatos, nu facem miscare si fumam, fara sa stim ca toate aceste lucruri slabesc oasele. Iata care sunt cele daunatoare cinci obiceiuri pentru sistemul osos. Dieta haotica: calciul si.

Acestea sunt cele cinci greseli care iti ingrasa parul. Sigur si tu le faci

Parul tau se ingrasa foarte repede si simti nevoia sa il speli zilnic? Ei bine, specialistii sustin ca de vina pentru ingrasarea rapida a parului sunt cateva greseli pe care le.

Reteta uimitoare care iti transforma mainile - Vor parea cu 10 ani mai tinere

Procesul de imbatranire este un proces natural al corpului prin care trecem cu totii. Ridurile care apar pe piele sunt primele semne care iti spun ca incepi sa imbatranesti. Corpul incepe sa se schimbe si sa se transf.

Utile:Obiceiuri alimentare care-ti afecteaza sanatatea.Ce mituri despre alimentatie au demontat nutritionistii;Alimente care intaresc sistemul imunitar;Sfaturi pentru parul gras si lipsit de volum

De ce stresul ne face sa mancam in exces. Unele studii au descoperit faptul ca femeile si barbatii reactioneaza diferit la stres, dar in sensul in care femeile aleg mancarea in exces si barbatii bautul sau fumatul. Avantajele consumului redus de carne rosie. O alimentatie in care predomina carnea favorizeaza cresterea nivelului estrogenului in organism.

VIDEO Amazon deschde primul supermarket in care iti alegi ce vrei si poti iesi fara sa te opresti la casa de marcat

Amazon a deschis in Seattle un supermarket in care intri, iti alegi ce produse doresti, iar la iesire nu te opresti la casa pentru a plati, ci costul iti este automat extras din contul de Amazon. In decembrie 2016 compania deschidea un magazin care a fost folosit cu circuit inchis doar de angajati. Testele s-au dovedit a fi pozitive si acum s-a deschis un magazin pentru publicul larg.

A fost lansat! Site-ul care iti arata EXACT unde merg taxele tale

Vesti bune pentru cei care vor sa vada exact ce face statul cu banii lor. O platforma cu ajutorul careia contribuabilii pot vedea cati bani le ia statul, inclusiv prin taxele puse pe consum, cati.

Semne surprizatoare care iti spun ca ai diabet. Fii foarte atent la ele

Simptomele diabetului de tipul 2 pot aparea in moduri subtile. Diabetul iti poate afecta grav starea de sanatate, in special daca nu este diagnosticat la timp. Este foarte important sa cunosti aceste semne si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )