Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acestea sunt cele mai adorabile animalute de pe Instagram. Sute de mii de oameni le urmaresc profilul

Antena3 Antena3,
Acestea sunt cele mai adorabile animalute de pe Instagram. Sute de mii de oameni le urmaresc profilul

Potrivit statisticilor oficiale, cele mai multe postari si cautari de pe internet au ca subiect animalele, si cu precadere pisicile. Asa ca stapanii necuvantatoarelor au profitat de popularitatea. continuă pe Antena3

Copilul tau are rezultate slabe la scoala? Ar putea fi anemic. Care sunt cele mai bune surse de fier

Carenta de fier este una dintre marile probleme nutritionale ale lumii, iar cel mai mare risc il prezinta gravidele si copiii. Principalele consecinte la cei mici sunt intarzierile cognitive si un sistem imunitar slab.

Martea si duminica au loc cele mai multe accidente in judetul Satu Mare. Principala cauza: viteza excesiva

In urma unei cercetari elaborate la nivelul IPJ Satu Mare in 2013 corelate cu date statistice ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii, s-a ajuns la concluzia ca dintre zilele saptamanii, cele de marti si duminica sunt zilele in care s-au constatat cele mai multe accidente mortale in judetul nostru.

Un spaniol din exil se bate cu vedetele Europei. Cine e jucatorul cu cele mai multe goluri in campionat, peste Ronaldo Luis Suarez sau Ibrahimovici

Cristiano Ronaldo, Luis Suarez, Zlatan Ibrahimovici si, surpriza, Jonathan Soriano. Sunt cei mai buni marcatori din Europa in acest moment, iar ultimul are o medie mai buna decat a vedetelor care-i stau alaturi.

Cele mai rele 9 alimente pe care le poti manca

Nu intotdeauna poti face cele mai bune alegeri in ceea ce priveste alimentatia ta. Insa, daca esti suficient de atent, poti limita numarul greselilor alimentare. Iata o lista cu cele mai pacatoase 9.

FOTO Cele mai rare pasari care traiesc in Baragan. Gasca cu gat rosu si pelicanul cret, bijuteriile de la Dunare

Ostroavele de la Dunare, unele dintre cele mai frumoase oaze ale naturii, gazduiesc mii de specii de pasari, animale si plante ocrotite de lege. Pelicani, pescarusi, soimi si alte specii rare de pasari traiesc in raiul conferit de insule.

Suicidul in Romania, peste media europeana la grupele de varsta cele mai predispuse

Frecventa suicidului in Romania este peste media europeana la unele dintre cele mai predispuse categorii - adolescentii de 15 - 19 ani si adultii cu varste intre 50 si 54 de ani, conform unui studiu Eurostat,.

Messi, fotbalistul cu cele mai mari venituri

Pentru al patrulea an consecutiv atacantul argentinian Lionel Messi este fotbalistul cu cele mai mari venituri din peisajul sportului rege.

Acad. Solomon Marcus: Traim intr-o lume traumatica, violenta, semianalfabeta, aflata sub focurile unor mesaje dintre cele mai contradictorii

Traim intr-o lume traumatica, violenta, semianalfabeta, aflata sub focurile unor mesaje dintre cele mai contradictorii. In fata acestei provocari, educatia, invatarea, exercitarea profesiilor, creatia de toate felurile greu fac fata unor situatii tot mai imprevizibile. Acest scenariu ne include si pe fiecare dintre noi, nimeni nu se poate plasa in afara sa, declara academicianul Solomon Marcus prefatand conferintele Saguna Intr-o lume halucinanta. Complici si victime deopotriva.

intre invazia gandacilor si atacul sobolanilor. Cele mai importante comentarii despre linsarea lui Andrei Plesu

Dupa ce scriitorul Andrei Plesu a fost insultat si atacat dur in emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, s-a creat o adevarata miscare de solidaritate cu omul de cultura, pornita cu un apel semnat de cateva mii de oameni, in frunte cu nume importante din lumea culturala, si incheiata cu un protest de strada la care au luat parte cateva sute de persoane.

Cele mai mici impozite pe venit din UE, cele mai mari CAS?.

Ministrul Finantelor doreste o reducere si mai mare a impozitului pe venit, aflat acum la un nivel de 16%, prin introducerea cotelor regresive. Micsorarea anuntata este surprinzatoare caci priveste un impozit al carui nivel se afla deja la un minim european, in timp ce adevarata povara fiscala este CAS. Cota unica va fi mentinuta la 16% pe tot parcursul acestui an, dar din 2015 s-ar putea pastra doar pentru companii, in timp ce pentru populatie se va reveni la cota progresiva, ca solutie de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )