Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acestea sunt cele mai manipulatoare patru zodii! Te controleaza fara sa iti dai seama deloc

Antena3 Antena3,
Acestea sunt cele mai manipulatoare patru zodii! Te controleaza fara sa iti dai seama deloc

Una din cele mai neplacute experiente este sa fii manipulat de alti oameni. De cele mai multe ori, nu iti dai seama deloc ce se intampla pana cand ai facut ceva la care nu te asteptai sa o faci. Manipulatorii nu au. continuă pe Antena3

Au fost descoperite cele mai vechi picturi si desene: Sunt realizate de oamenii de Neanderthal, acum peste 60.000 de ani (VIDEO)

Primele forme de arta au apartinut oamenilor de Neanderthal, arata un studiu pornind de la picturile, desenele si scoicile descoperite in trei pesteri din Spania. Acestea sunt cele mai vechi manifestari.

ANALIZA Care sunt cele mai atractive investitii imobiliare in 2018

Apartamentele in cladiri cu regim mic, cele atipice ca dimensiuni, precum si casele care permit transformarea lor in sedii de firme sau spatii comerciale sunt printre cele mai profitabile investitii imobiliare in 2018, potrivit unei analize realizate de catre platforma imobiliara Wizmo. ro si RE/MAX Grup de Lux, una dintre francizele RE/MAX Romania.

VIDEO Cele mai vechi picturi si desene au fost realizate acum peste 60.000 de ani de oamenii de Neanderthal, nu de cei moderni - studiu

Oamenii de Neanderthal, si nu Homo Sapiens, au creat primele forme de arta, arata un studiu pornind de la picturile, desenele si scoicile descoperite in trei pesteri din Spania. Sunt cele mai vechi manifestari artistice din lume, de cel putin 64. 000 de ani, iar datarea printr-o metoda sofisticata a aratat ca sunt realizate cu cel putin 20. 000 de ani inaintea venirii omului modern in Europa. Sunt insa arheologi care spun ca trebuie sa fim prudenti cand este vorba de datarea unor forme atat de vechi de arta si ca este nevoie de mai multe dovezi.

Apartamentele neconventionale, printre cele mai atractive investitii imobiliare in 2018

Apartamentele in cladiri cu regim mic, cele atipice ca dimensiuni, precum si casele care permit transformarea lor in sedii de firme sau spatii comerciale sunt printre cele mai profitabile investitii imobiliare in 2018, potrivit unei analize realizate de catre Wizmo. ro, platforma imobiliara dedicata atat sectorului rezidential, cat si celui de business, si RE/MAX Grup de Lux, una dintre francizele RE/MAX Romania.

Dragobete. Cele mai frumoase mesaje, SMS-uri, felicitari si urari de dragoste pe care le poti trimite de Ziua indragostitilor la romani

Dragobete. Cele mai frumoase mesaje, SMS-uri si urariri de dragoste. De Dragobete, Ziua indragostitilor la romani, este momentul potrivit pentru a surprinde persoana iubita cu SMS-uri, felicitari si mesaje de.

Un dermatolog enumera cele mai nocive alimente pentru ten, care duc la deteriorarea si imbatranirea rapida

Nigma Talib, autoarea cartii Semnele imbatranirii: planul revolutionar care te ajuta sa stralucesti din interior spre exterior vorbeste despre cele mai nocive alimente care isi pun amprenta asupra tenului, scrie brightside. me. Printre semnele unei diete nepotrivite se numara aparitia cearcanelor, porii dilatati si cosurile.

Top 6 zodii care au cele mai mici sanse de fi inselate. Te afli printre ele?

Unele zodii au sanse mari de a-si inspira partenerii sa ramana fideli. Daca ai o zodie care se incadreaza in topul celor mentionate, nu ar trebui sa iti faci griji. Taur Cei nascuti sub semnul.

Cele mai bune masini 4x4 pentru condus iarna

Conducerea unui autovehicul pe timp de iarna prezinta cateva provocari unice, mai ales daca ai o rampa de urcat pe un drum acoperit cu zapada sau gheata. In Romania sunt din pacate momente provocatoare si in mijlocul verii cand ploua abundent si ai.

Numarul afacerilor care si-au suspendat activitatea in acest an s-a dublat. Domeniile cu cele mai multe suspendari

Suspendarea activitatii economice a afacerilor din Romania la inceputul anului 2018 se afla la cel mai mare nivel din ultimii 4 ani, cu o crestere de peste 132,99% in raport cu perioada similara din anul precedent, arata datele de la Registrul Comertului. Iata care sunt domeniile in care multe firme si-au suspendat activitatea.

Cele mai bune restaurante romanesti din Bucuresti

Cand am dat Premiile Restocracy pe 2017 pentru restaurantul cu cea mai buna bucatarie romaneasca din Bucuresti, nu am luat in calcul diferentele dintre restaurantele traditionale romanesti, cele cu bucatarie taraneasca, cele cu bucatarie boiereasca si celelalte sub)categorii care ar mai putea intra in discutie, insa am promis ca revin asupra subiectului cu detalii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )