Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO Cele mai vechi picturi si desene au fost realizate acum peste 60.000 de ani de oamenii de Neanderthal, nu de cei moderni - studiu

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cele mai vechi picturi si desene au fost realizate acum peste 60.000 de ani de oamenii de Neanderthal, nu de cei moderni - studiu

Oamenii de Neanderthal, si nu Homo Sapiens, au creat primele forme de arta, arata un studiu pornind de la picturile, desenele si scoicile descoperite in trei pesteri din Spania. Sunt cele mai vechi manifestari artistice din lume, de cel putin 64. 000 de ani, iar datarea printr-o metoda sofisticata a aratat ca sunt realizate cu cel putin 20. 000 de ani inaintea venirii omului modern in Europa. Sunt insa arheologi care spun ca trebuie sa fim prudenti cand este vorba de datarea unor forme atat de vechi de arta si ca este nevoie de mai multe dovezi. continuă pe Hotnews

Au fost descoperite cele mai vechi picturi si desene: Sunt realizate de oamenii de Neanderthal, acum peste 60.000 de ani (VIDEO)

Primele forme de arta au apartinut oamenilor de Neanderthal, arata un studiu pornind de la picturile, desenele si scoicile descoperite in trei pesteri din Spania. Acestea sunt cele mai vechi manifestari.

Caru' cu vedete: Uite ce nota de plata colosala a achitat Jay-Z dupa o iesire cu baietii; Au facut sex la Ferma vedetelor si au recunoscut; Una dintre cele mai indragite prezentatoare renunta la emisiune

Un celebru prezentator marca la doua porti! Pe cine a parasit pentru un fost iepuras Playboy. Smiley si Gina Pistol formeaza, la momentul actual, unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul romanesc. Cu toate ca au. 10 cupluri de vedete de la noi unde diferenta de varsta este mai mare in favoarea partenerei. Elena Basescu 37 de ani) - Catalin Tomata 25 de ani) - diferenta de varsta: 12 ani. Mezina fostului.

Dragobete. Cele mai frumoase mesaje, SMS-uri, felicitari si urari de dragoste pe care le poti trimite de Ziua indragostitilor la romani

Dragobete. Cele mai frumoase mesaje, SMS-uri si urariri de dragoste. De Dragobete, Ziua indragostitilor la romani, este momentul potrivit pentru a surprinde persoana iubita cu SMS-uri, felicitari si mesaje de.

Un dermatolog enumera cele mai nocive alimente pentru ten, care duc la deteriorarea si imbatranirea rapida

Nigma Talib, autoarea cartii Semnele imbatranirii: planul revolutionar care te ajuta sa stralucesti din interior spre exterior vorbeste despre cele mai nocive alimente care isi pun amprenta asupra tenului, scrie brightside. me. Printre semnele unei diete nepotrivite se numara aparitia cearcanelor, porii dilatati si cosurile.

Romania: Magazinele online, printre cele mai rapide cresteri de pe piata eCommerce europeana

Magazinele online din Romania inregistreaza una dintre cele mai rapide cresteri din Europa Centrala .

Oferta EURES: 1.236 locuri de munca, vacante in strainatate, cele mai multe in Germania

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 236 locuri de munca vacante, cele mai multe posturi fiind in Germania, aproximativ 700.

Cele mai subtiri telefoane ale viitorului vor avea SIM-ul in procesor

In fuga dupa cele mai subtiri smartphone-uri, creatorii de hardware devin din ce in ce mai creativi. Din acest motiv, vom ajunge sa vedem carte SIM integrate in chipset-uri de mobile. in ultimii ani, superlativele absolute au devenit din ce in ce mai importante cand vine vorba de promovarea unui terminal nou. Pe de o [].

Cele mai subtiri telefoane vor avea SIM in procesor

In fuga dupa cele mai subtiri smartphone-uri, creatorii de hardware devin din ce in ce mai creativi. Din acest motiv, vom ajunge sa vedem carte SIM integrate in chipset-uri de mobile. in ultimii ani, superlativele absolute au devenit din ce in ce mai importante cand vine vorba de promovarea unui terminal nou. Pe de o [].

Profit urias pentru unul dintre cele mai moderne aquapark-uri din Romania

Incasari de peste trei milioane de euro pentru unul dintre cele mai atragatoare aquapark-uri din Romania. Statisticile arata ca peste 300. 000 de persoane i-au trecut pragul, profitul fiind de aproximativ un milion de euro.

OMS: Romania a avut cele mai multe cazuri de rujeola din Europa, in anul 2017

Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Romania se afla pe primul loc in topul statelor europene cu cele mai multe cazuri de rujeola inregistrate in 2017, fiind urmata indeaproape de Italia si Ucraina, scrie Hotnews .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )