Libnet.ro
UNICEF

15:16

Acestea sunt cele mai mari salarii din Romania: cum au ajuns lefurile din BNR la valori astronomice

Playtech Playtech,
Acestea sunt cele mai mari salarii din Romania: cum au ajuns lefurile din BNR la valori astronomice

Cand te gandesti la salarii foarte generoase din Romania, probabil ca ajungi la valori de 10. 000 de lei pe luna, dar exista oameni care castiga de zece ori aceasta cifra, in acelasi. continuă pe Playtech

Unul din cele mai mari cimitire din Brazilia a fost extins cu sute de morminte proaspat sapate. Bilantul deceselor se mentine ridicat FOTO

Brazilia are al doilea cel mai mare devastator bilant al pandemiei Covid-19 dupa SUA, depasind recent doua milioane de cazuri si ajungand la peste 80. 000 de morti in conditiile in care cifrele sunt considerate subestimate. Imagini cu morminte proaspat ridicate intr-unul din cele mai mari cimitire din Sao Paolo arata ravagiile epidemiei in aceasta tara.

VIDEO Comuna celebra din Alba, afectata de cele mai mari inundatii din ultimii 20 de ani. Cantitatea de apa a fost de aproape 50 lmp in 2 ore

Comuna Ciugud din Alba, celebra la nivel national pentru investitiile din fonduri europene si ideile smart puse in practica de administratia locala, a fost lovita duminica, 19 iulie 2020, de cele mai puternice inundatii din ultimii 20 de ani.

ANM: avertizari meteo cod portocaliu si cod galben. Care sunt cele mai afectate zone

Primim vesti rele de la meteorologi! ANM a emis mai multe avertizari meteo cod portocaliu si cod galben. Care sunt cele mai afectate zone. ANM: avertizari meteo cod portocaliu si cod galben Un cod portocaliu a fost emis pentru intervalul 19 iulie, ora 10:00 19 iulie, ora 21:00, privind cantitati de apa insemnate si .

Cel mai frumos loc din Romania. Presa straina l-a anuntat: pe ce loc e in topul din Europa

Desi de multe ori este fara vrajba si sunt zile in care descoperim ca tara la care tanjim este tot mai departe, natura sculptata in Romania ne aduce iar un gand bun, atat noua, cat si strainilor. Un loc din tara noastra este inclus in lista celor mai frumoase destinatii din Europa, realizata de o .

Liderii UE au ajuns la un acord privind planul de relansare economica la capatul unuia dintre cele mai lungi summituri din istoria blocului comunitar

La capatul unuia dintre cele mai lungi summituri din istoria Uniunii Europene, liderii statelor membre au ajuns la un acord in privinta programului de relansare economica post-coronavirus. 750 de miliarde de euro.

EXCLUSIV Adriana Iliescu, in colaps! Pandemia de coronavirus a adus-o in pragul saraciei! Din ce a ajuns sa traiasca cea mai batrana mama din Romania

Adriana Iliescu isi marea veniturile dand meditatii elevilor, insa, in ultimele luni, ea nu a mai castigat niciun ban pe langa pensia de 2000 de lei si a ajuns sa isi duca traiul extrem de modest. Pandemia i-a luat cea mai importanta sursa de venit Ajunsa la venerabila varsta de 83 de ani, Adriana Iliescu, .

Exclusiv. Topul celor mai bogati manelisti din Romania

Primul in top este nimeni altul decat Dan Bursuc. Este unul dintre cei mai mari producatori de manele, compozitor, dar si artist de renume care a lansat in lumea muzicii de profil numeroase nume.

Aceasta este cea mai mare pensie din Romania. Suma fabuloasa pe care o primeste un fost procuror comunist

Intr-o tara in care pensiile sunt si de 700 de lei, romanii se intreaba cine este cel care are cea mai mare pensie din tara, cat are si ce functii a ocupat de-a lungul vietii sale profesionale.

Germania promite 3 miliarde de euro pentru cele mai sarace tari din lume

Germania a promis 3 miliarde de euro pentru ajutarea celor mai sarace tari ale lumii, la summitul Grupului celor mai dezvoltate 20 de state ale lumii G20).

Un virus periculos si extrem de contagios face tot mai multe victime in Romania. Nu e coronavirus!

Un numar de 11 cazuri noi de rujeola au fost inregistrate la Cluj, in ultimele doua saptamani, acestea fiind cele mai multe cazuri din intreaga tara, informeaza Institutul de Sanatate Publica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )