Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cel mai frumos loc din Romania. Presa straina l-a anuntat: pe ce loc e in topul din Europa

Playtech Playtech,
Cel mai frumos loc din Romania. Presa straina l-a anuntat: pe ce loc e in topul din Europa

Desi de multe ori este fara vrajba si sunt zile in care descoperim ca tara la care tanjim este tot mai departe, natura sculptata in Romania ne aduce iar un gand bun, atat noua, cat si strainilor. Un loc din tara noastra este inclus in lista celor mai frumoase destinatii din Europa, realizata de o . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Adriana Iliescu, in colaps! Pandemia de coronavirus a adus-o in pragul saraciei! Din ce a ajuns sa traiasca cea mai batrana mama din Romania

Adriana Iliescu isi marea veniturile dand meditatii elevilor, insa, in ultimele luni, ea nu a mai castigat niciun ban pe langa pensia de 2000 de lei si a ajuns sa isi duca traiul extrem de modest. Pandemia i-a luat cea mai importanta sursa de venit Ajunsa la venerabila varsta de 83 de ani, Adriana Iliescu, .

Atentie mare! Puteti ramane fara bani! Una dintre cele mai importante banci din Romania va blocheaza conturile. Ce trebuie sa faceti ca sa nu va pierdeti banii

Mai multi clienti ai uneia dintre cele mai importante banci din Romania s-au trezit cu conturile blocate pentru ca nu au putut justifica provenienta banilor. Este vorba despre banca ING, care explica ce trebuie sa faca clientii pentru a nu se trezi in aceasta situatie.

Ce s-a ales de mostenirea Adrianei Iliescu. Umilinta totala pentru cea mai batrana mama din Romania

Umilinta totala pentru cea mai batrana mama din Romania! Adriana Iliescu intampina din nou probleme. Ce se intampla cu mostenirea pe care vrea sa i-o lase fiicei? Ce s-a ales de mostenirea Adrianei Iliescu? Desi a ajuns la o varsta la care ar trebui sa se bucure de cele facute de-a lungul vietii, mai ales .

Eurostat: Peste jumatate dintre romani nu si-au permis o vacanta in 2019. Este cel mai mare procent din UE

Aproape o treime 29%) dintre cetatenii Uniunii Europene cu varste de peste 16 ani nu si-au putut permite, anul trecut, o vacanta de o saptamana, arata datele Eurostat. Cel mai mare procent se inregistreaza.

Exclusiv. Topul celor mai bogati manelisti din Romania

Primul in top este nimeni altul decat Dan Bursuc. Este unul dintre cei mai mari producatori de manele, compozitor, dar si artist de renume care a lansat in lumea muzicii de profil numeroase nume.

Vela, intrebat despre un studiu cu cel mai negru scenariu al pandemiei in Romania: Nu s-a dezbatut in CNSU o asemenea situatie mega-dramatica Nu vreau sa transmitem populatiei ca urmeaza o stare de urgenta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, afirma despre studiul care ar prognoza un milion de cazuri de infectare cu noul coronavirus in luna septembrie si posibilitatea revenirii la starea de urgenta, ca nu exista un studiu oficial privind evolutia pandemiei de COVID-19, facut de Grupul tehnic de lucru si care sa fi fost dezbatut in Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. El a susinut ca stiri alarmiste facute de un institut din Londra sau mai stiu eu ce analisti de la vreo facultate cu renume mondial in medicina . ) se pot intampla, dar ca oamenii nu trebuie sa ia in calcul stirile alarmiste. Vela a mai spus ca nu vrea sa transmita populatiei mesajul ca va fi din nou stare de urgenta in Romania, pentru ca el are incredere in cetateni ca sunt responsabili.

Cel mai lung summit UE din ultimii 20 de ani. Planul de relansare post-COVID incinge spiritele la Bruxelles. Ministru francez: miza, prezenta printre marile puteri

Batalia pentru bani din cadrul UE, disputata intre Olanda si Austria pe de o parte, Franta si Germania pe de alta parte, s-a prelungit la patru zile, cu o noua reuniune la varf organizata luni dupa-amiaza. Este vorba de cel mai lung summit din ultimii 20 de ani.

Insulte fara precedent la adresa liberalilor: Avem cel mai idiot Guvern din istoria Romaniei. Comitetul ala de urgente a facut totul praf si pulbere

Social-democratul Codrin Stefanescu vine cu un atac fara precedent la adresa guvernului PNL. Acesta spuna ca Guvernul si comitetul de urgenta a facut totul praf si pulbere, iar ca economia Romaniei este in colaps. Anuntul a fost facut de social-democrat pe pagina personala de Facebook.

Ar putea fi cel mai batran peste din lume: cati ani a implinit sociabilul din specia koi

In fiecare specie de vietati, exista cazuri extraordinare cand vine vorba de durata de viata. De la oameni la pesti, poti vedea situatii in care pragul de 100 de ani este depasit cu.

Record ciudat: ar putea fi cel mai mare joc din istorie. De ce se vinde pe 10 DVD-uri

In 2020, majoritatea jocurilor sunt descarcate de pe internet, legal sau nu. Daca nu ai insa o conexiune rapida la internet, unii dezvoltatorii opteaza in continuare la jocuri pe disc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )