Libnet.ro
UNICEF

10:45

Acestea sunt cele mai tari aeroporturi din lume. Sunt adevarate ORASE. Otopeniul pare o statie de autobuz pe langa ele

Antena3 Antena3,
Acestea sunt cele mai tari aeroporturi din lume. Sunt adevarate ORASE. Otopeniul pare o statie de autobuz pe langa ele

Zeci de milioane de oameni trec anual prin aceste aeroporturi. Bagaje, zboruri, zgomot si miliarde de pasi facuti catre destinatii din intreaga lume. in lista de mai jos va vom prezenta cateva din cele mai tari. continuă pe Antena3

Cel mai mare velier din lume ajunge la Constanta in luna mai

Cel mai mare velier din lume, Sedov, va participa la regata Black Sea Tall Ships care se va desfasura pe parcursul a 30 de zile in apele Marii Negre intre patru porturi: Varna, Novorossiisk, Soci si Constanta, conform unui comunicat de presa.

Radu Beligan, intr-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului.

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, informeaza Mediafax citand site-ului american Business Insider. Ce il face puternic pe Radu Beligan? Acest actor roman, in varsta de 95 de ani, a fost declarat cel mai longeviv actor in activitate de catre Guinness World Records. El joaca in prezent rolul principal in spectacolul Egoistul/ Number One, de Jean Anouilh, se spune in materialul publicat pe Business .

Radu Beligan, intr-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de actorul roman in clasament regasindu-se numeroase celebritati de toate varstele, de la Hollywood, potrivit site-ului american Business Insider, citat de Mediafax.

Radu Beligan apare intr-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice 100 de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de alte celebritati de toate varstele, de la Hollywood, scrie Business Insider.

Caru' cu vedete: N-au recunoscut in veci ca sunt impreuna! Cele mai ascunse idile din showbiz; Florin Calinescu, veste bomba; Secretele relatiei Marioarei Murarescu cu tatal copilului ei

Andreea Marin s-a dat cu turcii. Uite cum se comporta vedeta in tara sotului ei. Andreea Marin isi iubeste si respecta sotul si, tocmai de aceea, incearca sa cunoasca tot mai bine traditia musulmana. I-a luat Printul Cristea Biancai deja inelul de logodna? Imaginea cu care si-a lasat admiratorii masca. Lui Adrian Cristea se pare ca nu ii merg lucrurile foarte bine in cariera, insa, in viata sentimentala, este cat se poate de increzator.

Cel mai bun drum din lume? Transalpina bate Transfagarasanul. Concluzia britanicilor, dupa un test drive cu Jaguar F-type

Transalpina este un drum mai bun decat Transfagarasanul. Aceasta este concluzia lui Henry Catchpole, care a efectuat un test drive pentru revista britanica EVO, la volanul unui Jaguar F-type V8S. Catchpole ii.

iti taie respiratia. Imagini incredibile cu cea mai mare campie din lume. Zeci de mii de oameni vin aici in fiecare an

Cerul senin, intinderea uriasa de sare si oglinda care se formeaza in sezonul ploios atrag mii de turisti si fotografi amatori la Salar de Uyuni, in Bolivia, in fiecare an. Salar de Uyuni este cea mai mare c.

Google i-a dat lui Edward Snowden unealta perfecta pentru a obtine cele mai importante documente din serverele NSA

Dupa ce Edward Snowden a prezentat in 2013 informatii pe care NSA le colecteaza despre oameni, apar acum date despre cum a obtinut el documente pe care, in mod normal, nu trebuia sa le aiba. Metoda folosita de el poate trece lejer la categoriile.

TOP: 10 aeroporturi de pe care nu vei mai vrea sa decolezi

Aeroporturile reprezinta pentru cei mai multi dintre noi locurile din care vrem sa plecam cat mai repede pentru a ajunge la destinatie. Insa nu si cele pe care vi le prezentam aici. RO iti arata un top al aeroporturilor unde arta,.

Cele mai frecvente greseli pe care le fac utilizatorii de iPhone.

Preturile foarte mari ii determina pe posesorii de telefoane mobile scumpe sa le utilizeze cu o grija deosebita. De multe ori insa, felul in care sunt folosite nu este cel mai indicat, scrie Mediafax. Iata care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac utilizatorii de iPhone: Telefonul ramane deschis tot timpul Telefoanele ar trebui sa fie inchise periodic, altfel bateria se va termina mai repede decat in mod normal, anunta Huffington Post. Chiar daca este inactiv, atunci cand telefonul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2135 seconds )