Libnet.ro
UNICEF

14:46

Cele mai frecvente greseli pe care le fac utilizatorii de iPhone.

România Liberă România Liberă,
Cele mai frecvente greseli pe care le fac utilizatorii de iPhone.

Preturile foarte mari ii determina pe posesorii de telefoane mobile scumpe sa le utilizeze cu o grija deosebita. De multe ori insa, felul in care sunt folosite nu este cel mai indicat, scrie Mediafax. Iata care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac utilizatorii de iPhone: Telefonul ramane deschis tot timpul Telefoanele ar trebui sa fie inchise periodic, altfel bateria se va termina mai repede decat in mod normal, anunta Huffington Post. Chiar daca este inactiv, atunci cand telefonul . continuă pe România Liberă

Faze Tari: Cum ar arata lumea daca pe Pamant ar trai numai 100 de persoane; Misterul muntelui Pic de Bugarach. Lumea crede ca de acolo isi fac plinul extraterestrii; Cele mai cunoscute persoane care au fost sterse din istorie

Detalii socante! A facut orice ca el sa nu se prinda ca il inseala! Minciunile ingrozitoare spuse sotului in timpul casniciei. Jessica Gore in varsta. Daca vrei sa slabesti abtine-te la ora 16. Nici la dieta nu putem sta departe de dulciuri! Cercetatorii britanici au descoperit ora adevarului, cand cei mai multi.

Clipul zilei: Cele mai nebunesti moduri in care poti fi trezit

Daca mai ramai si intreg la cap dupa. e alta discutie :).

Dragoste. O antologie, cu cele mai frumoase pagini despre iubire ale autoarei Isabel Allende

Volumul Dragoste este o antologie din cele mai frumoase pagini despre dragoste scrise de Isabel Allende: o carte tandra, stralucit alcatuita, o adevarata bijuterie literara in care cele mai frumoase momentele ale iubirii descrise vreodata de scriitoarea chiliana sunt magistral impletite cu intelepte si amuzante povestiri ale autoarei chiliene.

Cele mai grele 3 saptamani

In timp ce cascam inca somnoroasa, mi-am adus aminte de cele noua zile in care imi intarziase ciclul si m-am gandit totusi sa repet testul de sarcina. Palele liniute roz ce s-au conturat pe caseta testului mi-au facut brusc stomacul ghem, iar in urmatoarele 30 de secunde topaiam in pat, zguduindu-l pe sot, care ramasese cu o expresie de bulversare totala pe chip.

FOTO Cele mai apreciate cupluri ale anului 2013

Prima luna a noului an a trecut, moment in care sunt realizate listele cu preferinte ale publicatiilor in ceea ce priveste diferite chestiuni ale marcante din mediul public, insa anumite aspecte neabordate raman in continuare de actualitate, un exemplu fiind cele mai apreciate cupluri la nivel mondial din 2013.

Cele mai bune laptopuri pe care le poti cumpara cu mai putin de 2.000 de lei

Chiar daca marea majoritate a utilizatorilor a migrat catre dispozitive mobile ca tabletele sau smartphone-urile, o buna parte a acestora inca prefera sa foloseasca un laptop datorita usurintei cu care poate scrie sau a obisnuintei cu tehnologia,.

Top 10: aeroporturile cu cele mai multe zboruri anulate

Cele mai mari aeroporturi din Europa au inregistrat in ianuarie aproape 3. 000 de decolari anulate si peste 60. 000 de decolari cu intarziere. Aeroportul International Henri Coanda Otopeni, cel mai mare aeroport din Romania, se numara printre cele mai.

Istoria lui Jay Leno, la The Tonight Show: cele mai bune momente

Se stia de foarte multa vreme ca Jay Leno 63 de ani) se va retrage din cadrul emisiunii The Tonight Show, locul lui fiind luat de actorul de comedie Jimmy Fallon. Au fost cei mai minunati 22 ani din viata mea. A sosit cu adevarat vremea sa plec si sa predau fraiele urmatorului prezentator, a mai spus acesta. Astfel evenimentul marcheaza cu adevarat o oportunitate de a revedea unele dintre cele mai bune momente din timpul emisiunii.

Cele mai vechi urma de pasi umani, descoperite in afara Africii, au fost gasite in estul Angliei

Oamenii de stiinta au descoperit cele mai vechi urme de pasi umani din afara continentului african pe coasta Norfolkului din estul Angliei, acestia reprezentand o dovada concreta a locuirii acestei zone.

Cele mai vechi urme de pasi umani din afara Africii au fost gasite in estul Angliei

Oamenii de stiinta au descoperit cele mai vechi urme de pasi umani din afara continentului african pe coasta Norfolkului din estul Angliei, acestia reprezentand o dovada concreta a locuirii acestei zone.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )