Libnet.ro
UNICEF

17:00

Acestia sunt cei mai periculosi copaci. in caz de furtuna, ei te pot omori

Antena3 Antena3,
Acestia sunt cei mai periculosi copaci. in caz de furtuna, ei te pot omori

Mii de bucuresteni sunt in mare pericol de cate ori vantul bate ceva mai tare. Pe strazile Capitalei, printre blocuri, in parcuri sunt mii de copaci care se pot prabusi oricand in. continuă pe Antena3

Furtuna a facut ravagii in Bucuresti! Mai multi copaci au cazut pe carosabil, pe fire de electricitate si pe masini. Un barbat a murit

O persoana a decedat, iar sase masini au fost avariate in municipiul Bucuresti dupa ce furtuna a doborat mai multi copaci, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

Castigatorii Primetime Emmy 2017: cine sunt cei mai buni actori de televiziune, cele mai bune seriale si emisiuni FOTO

Cea de-a 69-a editie a galei Primetime Emmy Awards 2017 a avut loc aseara, 17 septembrie, la Microsoft Theatre din Los Angeles, iar Stephen Colbert a fost gazda evenimentului. Emisiunea umoristica Saturday Night Live NBC), serialele The Handmaids Tale Hulu) si Big Little Lies HBO) au fost marii castigatori ai serii.

Ioan Clamparu, considerat unul dintre cei mai periculosi traficanti de fiinte umane, a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare

Ioan Clamparu, considerat unul dintre cei mai periculosi traficanti de fiinte umane, a fost condamnat luni de Tribunalul Alba la 25 de ani de inchisoare si o amenda de 50. 000 de lei, in urma contopirii.

Furtuna in Bucuresti! Ploi si vant puternic. Care sunt cele mai afectate cartiere

UPDATE 20:00 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis in urma cu cateva momente o avertizare meteo COD PORTOCALIU pentru Ilfov. Furtuna va lovi si Sud Estul Capitalei. Se preconizeaza o.

Adriana Grecu, Aon Romania: Fata de trendul global, angajatii din Europa sunt mult mai greu de multumit si nu se considera la fel de fericitii ca cei din alte zone din lume

Nivelul de implicare engagement) a angajatilor este in scadere la nivel global, iar in Europa este mai mic decat pe alte continente. De altfel, angajatii europeni sunt mai greu de multumit si mai nefericiti decat cei din alte parti ale lumii, a spus.

Cele mai importante elemente in formarea unei minti de geniu:rezultatele unui studiu de 45 de ani care a analizat cei mai inteligenti copii

Un studiu inceput in anul 1971, Study of Mathematically Precocious Youth, si care a analizat 5000 dintre cei mai inteligenti copii din America a dezvaluit care sunt momentele cheie in formarea unei minti stralucite.

Subiectiv: Dezvaluiri incredibile despre cum functioneaza Sistemul. Cine sunt cei cinci care au semanat teroare in justitie

Razvan Dumitrescu a facut in emisunea Subiectiv dezvaluiri incredibile despre cum functioneaza sistemul. Totodata, au fost prezentati cei cinci care au semanat teroare in.

Romania are cei mai buni pescari din lume. Cum a reusit un om de afaceri sa bata-i bata pe rusi chiar la ei acasa

Un om de afaceri de 50 de ani, care respira pescuit inca de cand era un pusti, a reusit sa-i bata pe rusi chiar la ei acasa, la Campionatul Mondial de pescuit, la cel mai dificil tip: pescuitul la rapitori din barca, cu naluci artificiale.

Politikix: Care au fost cei mai obraznici politicieni

Andreea Dumitrache si Robert Kiss iti propun, la Politikix, de la Antena 3, un top al celor mai obraznici parlamentari romani. din perioada in care e aflau inca pe bancile.

Ce mostenire uriasa lasa norvegienii generatiilor urmatoare. Cifrele sunt cele mai mari din intreaga lume

Valoarea Fondului suveran de investitii al Norvegiei, cel mai mare din lume, a ajuns la impresionanta suma de un trilion de dolari pentru prima data, a anuntat Banca Centrala a Norvegiei, care gestioneaza fondul,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2829 seconds )