Libnet.ro
UNICEF

17:15

Furtuna a facut ravagii in Bucuresti! Mai multi copaci au cazut pe carosabil, pe fire de electricitate si pe masini. Un barbat a murit

Antena3 Antena3,
Furtuna a facut ravagii in Bucuresti! Mai multi copaci au cazut pe carosabil, pe fire de electricitate si pe masini. Un barbat a murit

O persoana a decedat, iar sase masini au fost avariate in municipiul Bucuresti dupa ce furtuna a doborat mai multi copaci, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov. continuă pe Antena3

Furtuna a facut ravagii in Bucuresti! Mai multi copaci au cazut pe carosabil, pe fire de electricitate si pe o masina. Un barbat a murit

UPDATE 21:46 -Un barbata murit, dupa ce a fost strivit de un copac. Incidentul a avut loc in Sectorul 5 al Capitalei, pe strada Viilor, in urma furtunii violente.

Furtuna a facut ravagii in Bucuresti! Mai multi copaci au cazut pe carosabil. Un barbat a murit

UPDATE 21:46 -Un barbata murit, dupa ce a fost strivita de un copac. Incidentul a avut loc in Sectorul 5 al Capitalei, pe strada Viilor, in urma furtunii violente.

Furtuna a facut ravagii si la Cluj: Oameni blocati in lifturi, remorci de TIR luate pe sus de vant (FOTO)

Furtuna violenta care a afectat duminica dupa-amiaza vestul tarii a lovit si judetul Cluj. Din cauza intemperiilor mai multe remorci de TIR au fost rasturnate, acoperisuri au fost luate pe sus, iar copaci au c.

Furtuna a facut ravagii in judetul Timis. Decizie de ultima ora luata de Inspectoratul Scolar

Cursurile in opt unitati de invatamant din judetul Timis au fost suspendate pentru ziua de luni, dupa ce furtuna puternica de duminica a avariat acoperisurile cladirilor, iar unele.

Israel: Mai multi protestatari violenti ultra-ortodocsi au fost arestati in Ierusalim

Mai multi demonstranti evrei ultra-ortodocsi au protestat, duminica, impotriva arestarii unui recrut al armatei din comunitatea lor. Protestatarii s-au ciocnit cu politia din Ierusalim, iar opt barbati au fost retinuti, anuntaReuters.

Vreme extrema si in alte judete din vestul tarii: Acoperisuri cazute, copaci rupti. O persoana a murit la Arad

Update: Furtuna a facut ravagii si in judetele Maramures si Bistrita. Update: Acoperisurile mai multor imobile au fost avariate si mai multi copaci au fost rupti de rafalele puternice de vant,.

Acestia sunt cei mai periculosi copaci. in caz de furtuna, ei te pot omori

Mii de bucuresteni sunt in mare pericol de cate ori vantul bate ceva mai tare. Pe strazile Capitalei, printre blocuri, in parcuri sunt mii de copaci care se pot prabusi oricand in.

Copaci cazuti pe Transfagarasan, din cauza vijeliei

Vijelia s-a abatut azi-noapte si asupra judetului Arges. Au fost probleme pe Transfagarasan, unde vantul a doborat la pamant mai multi copaci. Din fericire, evenimentele meteorologice inregistrate aici nu s-au soldat cu victime sau pagube materiale.

Imagini apocaliptice in vestul tarii! Furtuna a facut prapad in mai multe judete din tara

Opt morti si peste 130 de raniti. Este bilantul tragic, dupa furtuna devastatoare care a avut loc in vestul tarii. Cele mai multe persoane decedate sunt din judetul Timis, cinci la numar, doua.

Furtunile iau cu asalt Romania! in Brasov si Buzau, grindina a facut RAVAGII! (FOTO si VIDEO)

Fenomenele meteo extreme anuntate de meteorologi au lovit mai multe zone din tara. Se pare ca furtunile devin tot mai dese in aceasta perioada, unele formandu-se brusc si facand prapad.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )