Libnet.ro
UNICEF

22:45

Acestia sunt romanii care vor putea primi 1000 de euro de la stat

Antena3 Antena3,
Acestia sunt romanii care vor putea primi 1000 de euro de la stat

Cultivatorii de usturoi vor putea primi din 2019 un sprijin financiar de circa 4. 650 de lei/hectar circa 1. 000 de euro/ha) printr-o schema de ajutor de minimis sustinuta de la bugetul de stat cu doua milioane de. continuă pe Antena3

Surse: Romanii care-si retrag banii de la Pilonul II ar putea fi obligati sa cumpere titluri de stat sau actiuni

Un nou scandal in cazul Pilonului II de pensii. Potrivit unor surse politice, romanii care vor sa-si retraga banii de la Pilonul II vor fi obligati sa cumpere titluri de stat sau actiuni, scrie.

OFICIAL Peste 6,04 milioane de romni cu pensii private vor putea opta sa se transfere la sistemul public de pensii. Statul ar cstiga miliarde de lei

Romanii cu pensii private obligatorii vor putea opta, pe baza de cerere individuala, dar nu mai devreme de 5 ani de participare la un fond de pensii, sa se transfere la sistemul public de pensii. Atentie! Acestia nu vor putea sa-si retraga banii acumulati in Pilonul II decat cand vor iesi la pensie. Asta prevede Ordonanta de Urgenta adoptata in aceasta seara de Guvern. Cati romani sunt in aceasta situatie? Peste 6,04 milioane de persoane, conform datelor ASF. Vezi in articol cum a motivat Darius Valcov schimbarile la pilonul II si ce castiga statul daca romanii isi muta contributiile la pilonul I.

Pilonul II, motiv de disputa in Coalitie. Romanii nu vor incasa cash, ci vor fi obligati sa cumpere titluri de stat sau actiuni

Guvernul va aduce mai multe modificari la ordonanta privind reforma Pilonului II de pensii, in urma unor discutii in coalitie. Romanii nu vor putea sa isi retraga cash banii din contul de pensie privata, ci ci vor fi obligati sa cumpere titluri de stat sau actiuni, scrie Hotnews.

S-a decis: Doar EI sunt romanii care vor primi mai MULTI BANI la PENSII! Vezi daca si TU esti pe lista...

Pensiile de serviciu ale fostilor angajati ai Ministerului Administratiei si Internelor sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii Nationale. in septembrie, in sistemul de.

Surse: Romnii care-si retrag banii de la Pilonul II ar putea fi obligati sa cumpere titluri de stat sau actiuni / Nentelegeri n Coalitie. Ordonanta, discutata n birou la Dragnea

Romanii care isi retrag banii de la pilonul II nu vor putea lua sumele cash, ci sa cumpere titluri de stat sau actiuni, sustin surse din Coalitia de guvernare, care precizeaza ca ordonanta prezentata de ministrul Finantelor va suferi modificari inainte de a ajunge in guvern. De altfel, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea discuta subiectul, la Parlament, in biroul sefului PSD. La discutii participa si Darius Valcov si Eugen Teodorovici. ALDE sustine varianta ca romanii care opteaza sa-si retraga banii sa poata sa-i plaseze in actiuni sau titluri de stat iar PSD sa-i vireze catre pilonul I au III.

CNAIR: Autoturismele vor putea trece gratuit peste Dunare, astazi, intre Giurgeni si Vadu Oii, cu ocazia Zilei Podului

Vehiculele rutiere de transport persoane cu cel mult 8+1 locuri pe scaune, care trec, duminica, podul peste Dunare in sensul Giurgeni - Vadu Oii, nu vor achita tariful de trecere, intrucat 23 decembrie este considerata Ziua Podului.

Aici e lista cu pensionarii care vor ramane fara pensii in acest an: Vezi daca esti si tu pe ea...

Noua lege a pensiilor produce panica printre pensionari, pentru ca multi dintre ei ar putea ramane fara banii de la stat, anunta a1. ro. Asadar, scrie sursa citata, noua lege a pensiilor prevede ca, pana.

Corina Cretu, un nou avertisment: Din pacate, vor exista tari care vor pierde fonduri la final de an

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu spune ca la finalul acestui an vor fi si tari care vor pierde fonduri insa situatia exacta va fi cunoscuta de abia la sfarsitul lunii ianuarie a an.

Lidia Fecioru, despre evenimentele care vor schimba fata planetei in 2019: Va fi un razboi, de scurta durata. Rusia va interveni

Lidia Fecioru a vorbit sambata seara, la emisiunea Adevaruri Ascunse, despre cele mai importante evenimente care se vor intampla in lume, in anul 2019. Pe plan mondial, vom vedea o crestere a.

Tudorel Toader: Sunt multi care nu sunt la locul lor. Cum ar fi Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, ca in structurile Ministerului Public sunt incamulte persoane care nu sunt la locul lor, chiar daca au comis grave nereguli. intrebat daca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )