Libnet.ro
UNICEF

13:30

Achizitiile medicale din timpul pandemiei, sub lupa DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Achizitiile medicale din timpul pandemiei, sub lupa DNA

Directia Nationala Anticoruptie a deschis 33 de dosare de cercetare penala in legatura cu atribuirea unor contracte de achizitii in domeniul sanitar pe timpul pandemiei de coronavirus, a anuntat, ieri, procurorul-sef Crin Bologa. continuă pe Ziarul Bursa

DNA a deschis 33 dosare in legatura cu achizitiile medicale facute in timpul pandemiei de Covid-19: Sunt vizate si persoane cu functii importante

Atribuirea unor contracte de achizitii in domeniul sanitar, cum ar fi mastile de protectie, combinezoane sau aparete medicale,pe timpul pandemiei de coronavirus nu s-au facut tocmai legal, motiv pentru care.

Digi 24: Kill Bill, partea Covid-19. Cum a ajuns Bill Gates inamicul public nr. 1 al Planetei in timpul pandemiei de coronavirus

Sa fim seriosi: povestea aparuta zilele trecute, in care 1. 000 de politisti si agenti FBI l-au scos cu forta pe miliardarul american Bill Gates din buncarul sau de inalta securitate din Seattle, pentru a-l aresta sub acuzatia de terorism biologic si recent inventata crima de coronavirus, pentru a-l ruga apoi cu frumosul sa le dea, daca poate, leacul pentru Covid-19, este o stire extrem de savuroasa, penibila, comica si cat se poate de falsa.

VIDEO Premiile Lingura de Lemn pentru cele mai stupide sfaturi de sanatate in timpul pandemiei: Adina Alberts, Iulian Capsali, Dana Budeanu si Viorel Catarama

Care sunt cele mai stupide sfaturi de sanatate care au circulat pe internet in perioada pandemiei? Coalitia Romania Sanatoasa i-a premiat cu Lingura de Lemn pe romanii care au promovat cele mai toxice sfaturi de sanatate in aceasta perioada. Oscarurile ineptiilor emise pe tema pandemiei de coronavirus au fost oferite de Ana Maita si Ovidiu Covaciu, fondatorii Coalitiei Romania Sanatoasa.

Piata auto se va contracta anul acesta. inchiderea showroom-urilor pe timpul pandemiei a perturbat vanzarile

Vanzarile de masini cu motoare cu combustie vor scadea cu 23% in 2020, iar piata masinilor electrice se va contracta cu 18%. Masinile electrice vor ajunge insa sa ocupe 31% din parcul auto peste pana in 2040.

Tata, tu ce ai facut pe timpul pandemiei?

In 1915 a aparut, in Marea Britanie, unul dintre cele mai cunoscute afise din istoria propagandei moderne. intr-un fotoliu, in sufragerie, sta asezat un domn. Alaturi, un baietel se joaca, pe podea, cu soldateii de plumb.

Medicul Virgil Musta, despre relaxarea restrictiilor: Nu a fost facuta pentru distractie, ci pentru a da un ragaz industriei si economiei. Masurile au dus la tinerea pandemiei sub control in Romania (VIDEO)

Relaxarea restrictiilor din 15 mai nu a fost facuta pentru distractie, ci pentru a da un ragaz industriei si economiei sa isi revina, pentru ca omul are nevoie si de latura materiala, a fost.

Banca Mondiala: Risc de saracie extrema din cauza pandemiei

Peste 60 de milioane de oameni sunt amenintati de saracie extrema, pe fondul pandemiei, sustine Banca Mondiala.

Gala Oscar 2021 ar putea fi amanata din cauza pandemiei de coronavirus. Este imposibil de stiut care va fi peisajul

Cea de-a 93-a editie a galei premiilor Oscar, ce urmeaza sa aiba loc pe 28 februarie 2021, ar putea fi amanata, in contextul pandemiei de coronavirus, noteaza Insider. Aceeasi soarta au avut-o multe alte.

Padurile seculare din Romania, puse sub protectie abia acum. Anuntul facut de ministrul Mediului

Padurile seculare din Romania ies din circuitul economic si intra sub protectie la nivel national, a afirmat ministrul Mediului si Padurilor, Costel Alexe.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )