Libnet.ro
UNICEF

18:30

Banca Mondiala: Risc de saracie extrema din cauza pandemiei

Antena3 Antena3,
Banca Mondiala: Risc de saracie extrema din cauza pandemiei

Peste 60 de milioane de oameni sunt amenintati de saracie extrema, pe fondul pandemiei, sustine Banca Mondiala. continuă pe Antena3

Gala Oscar 2021 ar putea fi amanata din cauza pandemiei de coronavirus. Este imposibil de stiut care va fi peisajul

Cea de-a 93-a editie a galei premiilor Oscar, ce urmeaza sa aiba loc pe 28 februarie 2021, ar putea fi amanata, in contextul pandemiei de coronavirus, noteaza Insider. Aceeasi soarta au avut-o multe alte.

Expozitia Rafael se redeschide la Roma, dupa ce a fost inchisa din cauza pandemiei

O expozitie dedicata implinirii a 500 de ani de la moartea lui Rafael se redeschide la Roma incepand cu data de 2 iunie.

60 de milioane de oameni vor ajunge in saracie extrema si vor trai cu sub 2 dolari pe zi, avertizeaza Banca Mondiala

60 de milioane de oameni vor ajunge in saracie extrema, fiind nevoiti sa traiasca cu mai putin de 2 dolari pe zi, considera presedintele Bancii Mondiale, David Malpass, avertizand asupra concedierilor masive generate de falimentele din intreaga lume din cauza pandemiei.

PENTRU REDUCEREA EFECTELOR PANDEMIEI, Banca Mondiala sprijina financiar 100 de tari in curs de dezvoltare

Banca Mondiala a anuntat ca 100 de tari in curs de dezvoltare - care totalizeaza 70% din populatia lumii - au beneficiat de acordarea ajutoarelor financiare de urgenta pentru combaterea impactului provocat de pandemia Covid-19 asupra economiei si sanatatii.

Proteste violente in Chile din cauza restrictiilor impuse in perioada pandemiei

Protestatarii si politia s-au confruntat luni, intr-un cartier din capitala chiliana Santiago, din cauza lipsei alimentelor pe fondul crizei sanitare.

Nu mai am niciun ban. Cine este prima jucatoare de tenis care anunta ca e falita din cauza pandemiei

In timp ce tenisul stabileste criterii pentru a imparti banii colectati pentru a sustine financiar sportivii pe durata pauzei competitionale impuse de pandemia de coronavirus, croata Tereza Mrdeza, in varsta de 29 de ani, este prima jucatoare care anunta ca a ramas complet fara finante.

Cantareata Lora, despre izolarea in Bali din cauza pandemiei: Unii oameni m-au jignit...

Blocata in Bali de la inceputul crizei Covid, alaturi de iubitul ei, Ionut Ghenu, Lora a povestit pentru OK! Magazine despre cum traieste pandemia pe acele meleaguri, unde totul pare o vacanta nesfarsita.

Pentru prima oara in ultimele doua luni, Italia raporteaza sub 100 de decese intr-o zi din cauza coronavirusului

Bilantul zilnic al deceselor din cauza coronavirusului a scazut in Italia sub 100, pentru prima oara in ultimele doua luni.

Un cuplu de americani a ramas blocat in Romania din cauza noului coronavirus: Locuim la Breaza, iar vecinii ne aduc des mancare. Am mancat mult cozonac

Doi americani aflati in vizita la noi in tara au fost fortati de imprejurari sa isi prelungeasca vacanta din cauza anularii zborurilor, pe fondul crizei generate de pandemieideCovid-19. Astfel.

Banca Mondiala sprijina 100 de state in lupta cu noul coronavirus

Grupul Bancii Mondiale a anuntat ca operatiunile sale de urgenta impotriva COVID-19 coronavirus) se desfasoara in 100 de tari in curs de dezvoltare, ce inglobeaza 70% din populatia mondiala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )