Libnet.ro
UNICEF

06:15

Acoperisul unui bloc din Sibiu s-a prabusit peste masini, din cauza vantului foarte puternic

B1 B1,
Acoperisul unui bloc din Sibiu s-a prabusit peste masini, din cauza vantului foarte puternic

In cursul serii de duminica, acoperisul unui bloc din Sibiu a cazut peste masinile parcate, din cauza vantului puternic. Potrivit ISU Sibiu, acoperisul a fost partial smuls de pe un imobil din oras, din cauza. continuă pe B1

SIBIU: Vantul a smuls acoperisul unui bloc care a cazut pe masinile dintr-o parcare

Vantul a desprins partial acoperisul de pe un bloc din municipiul Sibiu, care a cazut pe autoturismele din parcare,.

Orban, apel catre romani: Nu trebuie sa repetam greseala din 2016, atunci cand peste 60% dintre cetatenii cu drept de vot nu au participat la alegeri

Premierul Ludovic Orban face apel la romani sa mearga la vot la alegerile parlamentare 2020, spunand ca nu trebuie repetata greseala din 2016, atunci cand peste 60% dintre cetatenii cu drept de vot nu au participat la vot. La ora 18. 00, prezenta la urne era de 27, 92%, iar daca acest trend se mentine pana la inchiderea urnelor alegerile parlamentare din acest an vor fi cele cu cea mai scazuta prezenta din ultimii 31 de ani.

Peste 70% din beneficiarii centrelor pentru protectia copilului din Sibiu au fost infectati cu COVID-19

Situatie critica in centrele sociale din Sibiu. Peste 70% din beneficiarii din centrele Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Sibiu s-au imbolnavit de.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Dosar penal dupa ce o femeie din Sibiu a fost impiedicata sa voteze

O femeie de 83 de ani, din Miercurea Sibiului, judetul Sibiu, a fost impiedicata sa voteze, iar in acest caz a fost deschis un dosar penal, anunta, duminica, Politia Sibiu.

COVID-19: Seful Sectiei infectioase din Sibiu face cheta pe Facebook ca sa cumpere un container sa-l amplaseze in curtea spitalului

Medicul sef al celei mai mari sectii de Boli Infectioase din judetul Sibiu, unde au fost tratati cei mai multi pacienti cu COVID-19, cere ajutorul populatiei sa poata cumpara un container care sa fie amplasat langa cladirea sectiei.

O femeie de 83 de ani din Sibiu a fost impiedicata sa voteze la alegerile parlamentare 2020

Fiica octogenarei a reclamat la politie ca mama ei nu a fost lasata sa voteze la o sectie de votare din Miercurea Sibiului. Politia a deschis dosar penal.

Municipiul Constanta va primi o donatie de 200.000 de masti de protectie si 4.000 de teste rapide pentru COVID-19 din partea unui oras din Taiwan

Municipiul Constanta va beneficia deo donatie de 200. 000 de masti de protectie si 4. 000 de teste rapide pentru COVID-19 din partea unui oras din Taiwan si a unei asociatii. Valoarea testelor este peste.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )