Libnet.ro
UNICEF

19:30

Orban, apel catre romani: Nu trebuie sa repetam greseala din 2016, atunci cand peste 60% dintre cetatenii cu drept de vot nu au participat la alegeri

Hotnews Hotnews,
 Orban, apel catre romani: Nu trebuie sa repetam greseala din 2016, atunci cand peste 60% dintre cetatenii cu drept de vot nu au participat la alegeri

Premierul Ludovic Orban face apel la romani sa mearga la vot la alegerile parlamentare 2020, spunand ca nu trebuie repetata greseala din 2016, atunci cand peste 60% dintre cetatenii cu drept de vot nu au participat la vot. La ora 18. 00, prezenta la urne era de 27, 92%, iar daca acest trend se mentine pana la inchiderea urnelor alegerile parlamentare din acest an vor fi cele cu cea mai scazuta prezenta din ultimii 31 de ani. continuă pe Hotnews

Supravietuitoare a incendiului din Colectiv, apel catre romani sa mearga la vot: Nu va indemn la nimic. Doar va rog sa cumpaniti cu intelepciune si, daca puteti, sa luati destinul Romaniei in maini

Alexandra Furnea, unul dintre supravietuitorii incendiului din clubul Colectiv, care a suferit arsuri grave si a ramas cu cicatrice de care nu va scapa toata viata, face un apel emotionant catre romani sa iasa la vot: Nu va indemn la nimic. Doar va rog. Va rog sa cumpaniti cu intelepciune si, daca puteti, sa luati destinul Romaniei in maini. Puneti-va masca masti) si manusi, apoi mergeti si aratati-le ca nu suntem ai lor, ci ai nostri.

Orban, apel pentru mobilizarea la vot: 6 decembrie reprezinta un moment de cotitura. Alegerile parlamentare sunt decisive

Pe final de campanie electorala, Ludovic Orban a facut, joi, apel la romani sa iasa duminica la vot si sa acorde increderea PNL, precizand ca neatentia din urma cu patru ani, cand prezenta a fost redusa, a adus PSD la putere, social-democratii fiind la un pas de a captura Romania.

Ce se intampla cu pensiile in decembrie. Milioane de romani trebuie sa afle decizia asta

S-a aflat ce se intampla cu pensiile in decembrie, decizie de care milioane de romani trebuie sa afle. Seful Casei Nationale de Pensii, Daniel Baciu, a facut un anunt extrem de important in legatura cu ce urmeaza sa se intample cu pensiile romanilor. Veste buna pentru pensionari. Vor primi pensiile recalculate inca din luna decembrie .

Politistii polonezi, apel catre romani pentru rezolvarea unei crime din 1993

In 1993, autoritatile din Polonia gaseau trupul unui barbat ucis, infasurat in folie de plastic, avand mainile si picioarele legate. Acesta purta o camasa cu inscriptie in limba romana, dar in lipsa de probe care sa ajute la identificarea victimei, cazul a fost inchis, fara sa se afle identitatea barbatului. Acum, cu ajutorul tehnologiei moderne, Politia din Polonia a reconstituit chipul barbatului si incearca sa-i afle identitatea.

VIDEO. Klaus Iohannis, catre romani: Va indemn sa veniti in numar cat mai mare la urne

Presedintele Klaus Iohannis a facut, vineri, un apel privind prezenta la vot, aratand ca votul este .

Strategia de lupta impotriva COVID-19: Ca sa invingem epidemia, 13 milioane de romani trebuie sa se vaccineze

Romania are o strategie de vaccinare impotriva COVID-19, aprobata in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) din 3 decembrie, si asteapta, in ianuarie 2021, autorizarea vaccinurilor si distribuirea lor de catre Uniunea Europena UE).

Ludovic Orban, mesaj pentru romani: E extrem de important sa veniti la vot! Va garantez ca exercitarea dreptului la vot se va face in cele mai sigure conditii de protejare a sanatatii (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, i-a indemnat joi seara pe romani sa mearga la vot duminica, pentru a alege membrii noului Parlament. Seful Guvernului a dat asigurari ca prin prezentarea la urne, cetatenii nu sunt.

Ambasada Romaniei la Londra, apel catre romanii din Marea Britanie: Sa se informeze din surse oficiale

Ambasada Romaniei la Londra a facut apel la romanii din Marea Britanie care vor sa isi exprime optiunea de vot sa se informeze din surse oficiale in legatura cu adresele sectiilor de votare organizate.

Ambasada Romaniei la Londra, apel catre romanii din Marea Britanie: Sa se informeze din surse oficiale

Ambasada Romaniei la Londra a facut apel la romanii din Marea Britanie care vor sa isi exprime optiunea de vot sa se informeze din surse oficiale in legatura cu adresele sectiilor de votare organizate.

KLAUS IOHANNIS, MESAJ CATRE ROMANI: Va rog sa mergeti sa votati

Presedintele Klaus Iohannis i-a rugat, astazi, pe romani sa mearga duminica la vot.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2102 seconds )