Libnet.ro
UNICEF

18:15

Acord in Congresul SUA asupra unui plan de sustinere a economiei in valoare de 900 de miliarde de dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Acord in Congresul SUA asupra unui plan de sustinere a economiei in valoare de 900 de miliarde de dolari

Democratii si republicanii au ajuns, dupa luni de negocieri dure, la un acord menit sa mentina pe linia de plutire prima economie a lumii, afectata dur de pandemia covid-19,. continuă pe Ziarul Bursa

Congresul SUA a ajuns la un acord asupra unui plan de sustinere a economiei americane in valoare de 900 de miliarde de dolari

Democratii si republicanii au ajuns, dupa luni de negocieri dure, la un acord menit sa mentina pe linia de plutire prima economie a lumii, afectata dur de pandemia covid-19, relateaza AFP.

SUA: Un nou plan de sustinere a economiei care urmeaza sa fie votat in Statele Unite

Congresul voteaza luni un plan de sprijin pentru gospodarii si intreprinderi in valoare de aproximativ 900 de miliarde de dolari, considerat esential pentru a face ca cea mai mare economie din lume sa fie deprimata de pandemia Covid-19 pe drumul cel bun, potrivit AFP.

SUA: Spectrul unui shutdown complica negocierile privind ajutorul pentru economie

Congresul SUA a fost vineri sub presiune pentru a gasi un consens asupra planului de sustinere a economiei in preajma unei paralizii a administratiei federale inchidere) care ar putea avea loc inca de la miezul noptii, potrivit AFP.

Acord in Congresul SUA pentru al doilea cel mai mare pachet de asistenta economica din istoria tarii

Liderii din congresul american au ajuns duminica la un acord asupra pachetului de asistenta in valoare de 900 de miliarde de dolari ce va ajuta economia, dar si cetateni, in contextul agravarii pandemiei, votul urmand sa fie dat cel mai probabil azi.

CONSTANTA: Doua arme cu aer comprimat si 800 de proiectile din metal, gasite asupra unui barbat care intra in tarDa

Doua arme cu aer comprimat si 800 de proiectile din metal au fost gasite de politistii de frontiera constanteni asupra unui barbat in varsta de 41 de ani care intra in tara. El a afirmat ca a cumparat armele si munitia din Turcia si nu stia ca are nevoie de o autorizatie,.

Doua arme cu aer comprimat si 800 de proiectile din metal au fost gasite de politistii de frontiera asupra unui barbat de 41 de ani care intra in tara

Doua arme cu aer comprimat si 800 de proiectile din metal au fost gasite de politistii de frontieraasupra unui barbat in varsta de 41 de ani care intra in tara. Potrivit unui comunicat al Garzii.

Irak: Ambasada SUA, tinta unui nou atac cu rachete

Cel putin trei rachete Katiusa au lovit Zona Verde din Bagdad intr-un atac care tintea Ambasada SUA, au spus duminica doua surse irakiene, relateaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )