Libnet.ro
UNICEF

19:15

Acord in Congresul SUA pentru al doilea cel mai mare pachet de asistenta economica din istoria tarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Acord in Congresul SUA pentru al doilea cel mai mare pachet de asistenta economica din istoria tarii

Liderii din congresul american au ajuns duminica la un acord asupra pachetului de asistenta in valoare de 900 de miliarde de dolari ce va ajuta economia, dar si cetateni, in contextul agravarii pandemiei, votul urmand sa fie dat cel mai probabil azi. continuă pe Ziarul Bursa

Germania: Nou record de cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore. Numarul deceselor, al doilea cel mai negru bilant de la debutul pandemiei, in ciuda restrictiilor

Pentru a doua zi consecutiv, Germania a anuntat un nou record de cazuri noi de COVID-19 inregistrate in 24 de ore, in ciuda noilor restrictii impuse pentru limitarea raspandirii bolii. Germania:.

Marea Britanie a raportat duminica 35.928 de cazuri de coronavirus, cel mai mare numar zilnic de la inceputul pandemiei

Numarul cazurilor de Covid-19 din Marea Britanie a crescut cu 35. 928, duminica, cel mai mare numar zilnic atins de la inceputul pandemiei, potrivit datelor oficiale, transmite Reuters.

SUA adauga pe lista neagra cel mai mare producator de cipuri din China

Miscarea administratiei Trump creste tensiunile cu Beijingul, in timp ce Joe Biden se pregateste sa .

Science News: China promite ca va deschide cel mai mare radiotelescop de pe planeta pentru restul lumii

Aflat la Pingtang, in provincia Guizhou din sud-vestul Chinei, telescopul cu apertura sferica FAST Five-hundred-meter Aperture Spherical Telescope) a devenit cel mai mare din lume dupa ce a fost finalizat in 2016, depasind Observatorul Arecibo care a detinut aceasta pozitie timp de 53 de ani.

BVBANALIZA SAPTAMANALA BET - la cel mai ridicat nivel de la socul Covid-19

ACTUALIZARE - Debut negativ de saptamana pentru indici --- * ACTUALIZARE - Congresul SUA a ajuns la un acord pentru un nou pachet de sustinere a economiei --- * Cresteri puternice pentru SIF-uri, in doua sesiuni de tranzactionare * Segmentul titlurilor de stat pentru populatie devine tot mai conturat la bursa noastra Indicele BET, ce reflecta parcursul celor mai lichide actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), cu exceptia SIF-urilor, a incheiat sedinta de tranzactionare de vineri la 9. 660,04 puncte, un nou maxim de la caderile din februarie-martie, declansate de socul provocat de extinderea rapida a pandemiei de Covid-19 pe intregul glob.

Acord in Congresul SUA asupra unui plan de sustinere a economiei in valoare de 900 de miliarde de dolari

Democratii si republicanii au ajuns, dupa luni de negocieri dure, la un acord menit sa mentina pe linia de plutire prima economie a lumii, afectata dur de pandemia covid-19,.

Companiile chineze au atras in acest an 11,7 milioane de dolari prin intermediul a 30 de oferte publice initiale efectuate in SUA, cel mai mult dupa 2014

Companiile chineze au atras in acest an 11,7 milioane de dolari prin intermediul a 30 de oferte publice initiale efectuate in SUA, cel mai mult dupa 2014, in pofida tensiunilor dintre cele doua tari, potrivit datelor publicate de Renaissance Capital, transmite CNBC.

Bucurestenii au luat cu asalt magazinele. Surpriza mare, ce au cumparat cel mai mult inainte de Craciun

Ca in fiecare an de Sarbatori, bucurestenii au luat cu asalt magazinele, dar nu pentru alimente si cadouri. Este incredibil ce au cumparat cel mai mult locuitorii Capitalei inainte de Craciun. Ce cumpara anul acesta bucurestenii inainte de Sarbatori Daca in alti ani bucurestenii luau cu asalt magazinele pentru a achizitiona cadouri si cosuri intregi .

Diana Sosoaca dezbate cel mai popular mit din istoria romanilor. Ce zice de oamenii care au stat la geam in restaurante

Inca de la inceputul pandemiei au existat voci care au combatut purtarea mastii de protectie. in acelasi timp, tot mai multe voci vorbeau de numarul mult mai mare de infectari cu gripa. Acestia spuneau ca numarul infectarilor cu covid este mult mai mic in raport cu el al gripei sezoniere. Statisticile, de fapt, arata ca .

Preturile pentru vaccinul anti-covid-19, publicate din greseala. Cel mai scump e al lui Bill Gates

Care sunt preturile pentru vaccinul anti-COVID-19? Lista a fost publicata din greseala, iar cel mai scump se pare ca a fost evaluat a fi cel al lui Bill Gates. Cat trebuie sa scoata din buzunar Uniunea Europeana pentru fiecare doza in parte? Preturi vaccin anti-COVID-19 Un oficial din guvernul Belgiei a publicat din greseala tabelul .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )