Libnet.ro
UNICEF

05:45

Acord istoric intre Grecia si zona euro pentru reducerea datoriilor - FT

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Acord istoric intre Grecia si zona euro pentru reducerea datoriilor - FT

Guvernele din zona euro au ajuns la un acord pentru reducerea datoriei Greciei, intr-un moment in care Atena se pregateste sa incheie in 20 august al treilea program de asistenta financiara, in valoare de 86 de miliarde de euro, informeaza publicatia. continuă pe Wall-Street Ro

Acord istoric intre Grecia si zona euro pentru reducerea datoriilor - FT

Guvernele din zona euro au ajuns la un acord pentru reducerea datoriei Greciei, intr-un moment in care Atena se pregateste sa incheie in 20 august al treilea program de asistenta financiara, in valoare de 86 de miliarde de euro, informeaza publicatia.

Merkel si Macron au convenit asupra infiintarii unui buget pentru zona euro

Germania si Franta pledeaza pentru infiintarea unui buget comun pentru zona euro pana in 2021, masura fiind menita cresterii protectiei in fata crizelor, au anuntat Angela Merkel si Emmanuel Macron marti, la Berlin, potrivit AFP.

Angela Merkel si Emmanuel Macron sustin crearea unui buget comun pentru Zona euro

Germania si Franta sustin crearea unui buget comun pentru Zona euro cu scopul de a o proteja mai bine in fata crizelor, a anuntat marti, la Berlin, cancelarul german Angela Merkel, potrivit AFP.

Tara noastra necesita 70 de miliarde de euro pentru infrastructura de transport

Resursele disponibile se ridica la 36 de miliarde de euro Nevoile de investitii in infrastructura de transport a tarii noastre depasesc 70 de miliarde de euro, in timp ce resursele disponibile pana in 2030, conform Master-planului de transport, sunt de 36 miliarde de euro, reiese din datele unui studiu de specialitate citat de Agerpres.

Engie a primit 2,6 miliarde euro pentru actiunile sale la Glow Energy

Grupul francez de utilitati Engie a anuntat, ieri, ca a inceput vanzarea participatiei sale de 69,1% din actiunile producatorului thailandez de electricitate Glow Energy Pcl catre grupul PTT Pcl in schimbul sumei de 2,6 miliarde euro, transmite Reuters, citat de Agerpres.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )