Libnet.ro
UNICEF

20:30

UE, de acord cu o noua amanare a Brexitului pana la31 ianuarie 2020. Boris Johnson vrea alegeri anticipate

Adevărul Adevărul,
UE, de acord cu o noua amanare a Brexitului pana la31 ianuarie 2020. Boris Johnson vrea alegeri anticipate

Uniunea Europeana este de acord cu o amanare de 3 luni, flexibila, a Brexitului, a anuntat, luni, Donald Tusk, in timp ce prim-ministrul britanic Boris Johnson incearca organizarea de alegeri anticipate, dupa ce a fost fortat de catre oponentii sai sa ceara o noua extensie de la UE. continuă pe Adevărul

Uniunea Europeana a fost de acord cu amanarea Brexitului pana pe 31 ianuarie 2020. El se poate produce anticipat. Care sunt conditiile

Consiliul Uniunii Europene a fost de acord cu amanarea Brexitului pentru 31 ianuarie 2020, a anuntat presedintele Consiliului, Donald Tusk, intr-un mesaj postat pe Twitter, luni. The EU27 has agreed that it.

UPDATE UE a acceptat extinderea termenului de Brexit pana pe 31 ianuarie Ce va face Boris Johnson, cel care spunea ca ar prefera sa fie mort intr-un sant decat sa accepte o noua amanare?

Uniunea Europeana a acceptat solicitarea Marii Britanii de amanare a Brexitului pana pe 31 ianuarie 2020, a anuntat presedintele Consiliului European, Donald Tusk. 56 Premierul britanic nu a comentat inca anuntul, dar, potrivit Legii Benn recent adoptate, el este obligat sa accepte extinderea termenului.

Brexit-ul se amana pana pe 31 ianuarie 2020

Cele 27 de state care vor ramane in Uniunea Europeana au decis luni, la Bruxelles, sa accepte solicitarea Londrei de amanare a Brexitului cu trei luni, pana la 31 ianuarie 2020, a anuntat pe Twitter.

Uniunea Europeana decide daca amana, din nou, Brexitul pana pe 31 ianuarie 2020. Sansele ca acest lucru sa se intample

Uniunea Europeana va acorda Marii Britanii, cel mai probabil, o a treia amanare a Brexitului pana pe data de 31 ianuarie 2020, cu posibilitatea ca Londra sa paraseasca Uniunea Europeana mai repede, transmite.

E oficial! Brexitul va fi amanat pana pe 31 ianuarie 2020

Cererea Marii Britanii de amanare a Brexitului a fost aprobata. Donald Tusk a facut anuntul pe Twitter. Cele 27 de state au agreat faptul ca vor accepta cererea Regatului Unit de extindere a brexitului.

Uniunea Europeana amana Brexitul la 31 ianuarie 2020

Cele 27 de state care vor ramane in Uniunea Europeana au decis luni, la Bruxelles, sa accepte solicitarea Londrei de amanare a Brexitului cu trei luni, pana la 31 ianuarie 2020, a anuntat pe Twitter presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

Ambasadorii UE nu au luat inca nicio decizie privind termenul pana la care vor acorda o noua amanare pentru Brexit O noua o noua discutie este asteptata luni

Ambasadorii UE nu au luat nicio decizie, in cadrul reuniunii de vineri, privind termenul pana la care statele membre vor acorda o noua amanare a Brexit-ului, in timp ce tensiunile din Parlamentul de la Londra continua, parlamentarii britanici analizeaza planul premierului Boris Johnson de a declansa alegerile anticipate pe data de 12 decembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )