Libnet.ro
UNICEF

07:46

Acordul de Brexit risca sa intre intr-un IMPAS si mai mare. Ce oferta vrea Marea Britanie sa faca Uniunii Europene

B1 B1,
Acordul de Brexit risca sa intre intr-un IMPAS si mai mare. Ce oferta vrea Marea Britanie sa faca Uniunii Europene

Parlamentul britanic s-a pronuntat, marti, in favoarea unui aranjament alternativ, care sa inlocuiasca prevederile legate de granita dintre Republica Irlandeza si Irlanda de Nord asa-numitul backstop), cu. continuă pe B1

Macron: Acordul Brexit nu va fi renegociat. Este cel mai bun posibil

Acordul pe tema Brexit elaborat de Guvernul Theresa May si Bruxelles nu este negociabil, a transmis marti seara Emmanuel Macron, presedintele Frante.

Orasul din Romania situat la cea mai mare altitudine

Cu totii am trecut macar o data prin Predeal, insa multi nu am stiut ca acesta este orasul aflat la cea mai mare altitudine din Romania. Celebrul oras statiune este cunoscut pentru partiile de schi, printre cele mai bune, mai ales cea de la Clabucet si de zecile de trasee care se pot face vara.

Proprietarii eMag si OLX cumpara cel mai mare portal de anunturi din Rusia

Grupul sud-african de e-comert si media Naspers, proprietarul eMag si OLX, va incheia un acord pentru preluarea integrala a portalului rusesc de anunturi Avito, cel mai mare din Rusia si al treilea cel mai mare din lume , dupa site-ul american Craiglist si platforma chineza 58. com.

Corneliu Ciurea: Prezenta la vot pe 24 februarie va fi mai mare decat la scrutinele anterioare

Interesul fata de urmatorul scrutin electoral si prezenta alegatorilor la urne va fi mai mare pe 24 februarie decat la alegerile precedente. Acest lucru se va datora inclusiv noului sistem de vot, iar candidatii pe circumscriptii vor provoca curiozitatea alegatorilor. De aceasta opinie este analistul politic Corneliu Ciurea, transmite IPN.

Cea mai mare greseala din istoria stiintei. Nu au fost armele sau bombele, insa de la ea au pornit razboaie si genocide

Stiinta a fost si este o sursa de inspiratie si de intelegere, a ridicat valul ignorantei si superstitiei, a fost un catalizator pentru schimbarea sociala si cresterea economica si a salvat multe vieti. Cu toate acestea istoria ne arata ca stiinta a fost o binecuvantare mixta. Unele descoperiri au facut mai mult rau decat bine [] .

FARA SCAPARE: Parlamentul britanic va bloca acordul BREXIT daca nu este modificat, iar Parlamentul European il va respinge daca acest lucru se intampla

Parlamentul European va bloca acordul convenit cu premierul britanic Theresa May, daca acesta va suferi modificari in Parlamentul din Marea Britanie, potrivit anuntului facut de Guy Verhofstadt, coordonatorul.

Aeroportul din Dubai, cel mai slab ritm de crestere din ultimul deceniu, insa isi pastreaza titlul de cel mai mare aeroport din lume

Aeroportul International din Dubai a inregistrat 89,1 milioane de pasageri in 2018, ratandu-si tinta pe care si-a propus-o, insa cu toate acestea a ramas cel mai mare aeroport international din lume, transmite Reuters, citat de Agerpres .

Romania, tara cu cea mai mare rata de imbolnavire de gripa din Uniunea Europeana. La cat a ajuns numarul de cazuri

Autoritatile au anuntat marti seara 54 de decese cauzate de gripa. Cea mai tanara dintre ultimele victime este o femeie de 34 de ani care suferea si de alte afectiuni si nu fusese vaccinata. Ultimele.

LIVIU DRAGNEA: PIB-ul, mai mare cu 10% daca institutiile urmareau interesul tarii

PIB-ul si veniturile bugetare ar fi fost cu cel putin 10% mai mari daca toate institutiile statului ar fi urmarit interesul Romaniei, si nu destabilizarea actualei coalitii, a scris presedintele PSD, Liviu Dragnea, pe pagina sa de Facebook.

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )