Libnet.ro
UNICEF

01:05

Corneliu Ciurea: Prezenta la vot pe 24 februarie va fi mai mare decat la scrutinele anterioare

Adevărul Adevărul,
Corneliu Ciurea: Prezenta la vot pe 24 februarie va fi mai mare decat la scrutinele anterioare

Interesul fata de urmatorul scrutin electoral si prezenta alegatorilor la urne va fi mai mare pe 24 februarie decat la alegerile precedente. Acest lucru se va datora inclusiv noului sistem de vot, iar candidatii pe circumscriptii vor provoca curiozitatea alegatorilor. De aceasta opinie este analistul politic Corneliu Ciurea, transmite IPN. continuă pe Adevărul

PNL si Partidul Vointa Poporului, inregistrate in cursa electorala pentru alegerile din 24 februarie

Comisia Electorala Centrala a inregistrat inca doua formatiuni politice in competitia pentru alegerile parlamentare din 24 februarie. Este vorba despre Partidul National Liberal, condus de Vitalia Pavlicenco, care are pe liste 40 de candidati in circumscriptia nationala, si Partidul Politic Vointa Poporului, condus de Stefan Uratu, cu 30 de candidati.

Partidul Liberal a depus la CEC actele de inregistrare pentru alegerile din 24 februarie. Dorin Chirtoaca, cap de lista

Partidul Liberal va avea 30 de candidati pe circumscriptii uninominale la alegerile parlamentare din 24 februarie. Lista a fost depusa joi, 24 ianuarie, la Comisia Electorala Centrala. Presedintele PL, Dorin Chirtoaca, a anuntat si primii zece candidati pe lista nationala, transmite IPN.

Cea mai mare plaja artificiala din Romania va fi construita in Capitala. Locul in care va fi amenajata

Cea mai mare plaja artificiala din Romania va fi construita in Capitala. Va fi amenajata pe Lacul Morii, unde va fi dezvoltata si zona de promenada. Investitia presupune, printre altele, construirea unor.

Conventia Euro-Unionista va sustine candidatii unionisti in alegerile din 24 februarie

Conventia Euro-Unionista renunta la intentia de a participa la alegeri in calitate de concurent electoral, dar va sustine candidatii unionisti din mai multe circumscriptii uninominale, transmite IPN.

in circumscriptia nationala pentru alegerile din 24 februarie ar putea concura 15 partide

Perioada de depunere a cererilor pentru inregistrare in calitate de concurent electoral pentru alegerile parlamentare din 24 februarie, s-a incheiat joi, 24 ianuarie. Astfel, in circumscriptia nationala si-au depus dosarele pentru inregistrare 15 partide, iar noua dintre ele au fost deja inregistrate.

VIDEO Blocul electoral ACUM s-a lansat in campania electorala pentru alegerile din 24 februarie

Blocul electoral ACUM, format din PAS Maia Sandu) si PPDA Andrei Nastase), s-a lansat vineri, 25 ianuarie, in campania electorala pentru alegerile parlamentare din 24 februarie.

VIDEO Blocul electoral ACUM s-a lansat in campania electorala pentru alegerile din 24 februarie: Suntem atat de multi, incat Plahotniuc nu ne poate numara

Blocul electoral ACUM, format din PAS Maia Sandu) si PPDA Andrei Nastase), s-a lansat vineri, 25 ianuarie, in campania electorala pentru alegerile parlamentare din 24 februarie. Evenimentul s-a petrecut in fata cladirii Parlamentului.

Partidul Nostru, inregistrat de CEC in cursa electorala pentru alegerile din 24 februarie

Partidului Politic Partidul Nostru a fost inregistrat in cursa electorala pentru alegerile parlamentare din 24 februarie, in circumscriptia nationala. Decizia a fost luata in cadrul sedintei Comisiei Electorale Centrale de miercuri, 23 ianuarie, transmite IPN.

Maia Sandu: Alegerile din 24 februarie nu sunt libere si corecte

Lidera PAS, Maia Sandu, sustine ca alegerile parlamentare din 24 februarie nu pot fi libere si corecte din cauza ca a fost schimbat sistemul electoral. Presedinta PAS afirma ca sistemul electoral mixt avantajeaza doar partidele mari, cu resurse financiare si administrative.

George Soros a indentificat cel mai mare dusman al democratiei

Miliardarul filantrop George Soros a criticat China si pe presedintele acesteia, Xi Jinping, despre care a afirmat, intr-un discurs incriminator la Davos, ca este dusmanul cel mai periculos al societatilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )