Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un acrobat de la Circul Globus a cazut de la inaltime si a fost transportat la spital

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un acrobat de la Circul Globus a cazut de la inaltime si a fost transportat la spital

ACTUALIZARE 15:21 Acrobatul care s-a prabusit de la inaltime, in timpul unei reprezentatii, la Circul Globus, este constient si se afla la Spitalul Floreasca pentru investigatii, a anuntat Primaria Capitalei. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Un acrobat de 66 de ani de la Circul Globus a cazut de la inaltime si a fost transportat la spital

Un acrobat a cazut duminica de la inaltime in timpul unui spectacol la Circul Globus din Capitala, barbatul fiind transportat, in stare de inconstienta, la Spitalul de Urgenta Floreasca, potrivit News. ro. 40 Acrobatul are 66 de ani si lucra in astfel de spectacole din 1972. El este constient si se afla la Spitalul Floreasca pentru investigatii, anunta Primaria Capitalei.

Acrobat la Circul Globus, cazut de la inaltime in timp ce executa Roata mortii. Spectacolul a fost oprit. S-a deschis dosar penal pentru accident de munca

Un acrobat a cazut din Roata Mortii in timpul unei reprezentatii a spectacolului de la Circul din Bucuresti. El a suferit un traumatism cranian si a fost dus la Spitalul Floreasca .

ACCIDENT in timpul unui spectacol de la CIRCUL GLOBUS: Un acrobat a cazut de la circa opt metri in timp ce executa un numar la Roata Mortii (VIDEO)

Accident la Circul Globus din Capitala. Un spectacol a fost intrerupt duminica, dupa ce un acrobat a cazut de la inaltime, informeaza evz. ro. Artistul, care ar fi un colaborator strain al.

Un acrobat a cazut de la circa opt metri in timpul unui spectacol la Circul Globus. Barbatul, transportat la spital

Un acrobat a cazut, duminica, de la o inaltime de circa opt metri, in timpul unui spectacol la Circul Globus din Capitala. Barbatul a fost transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca, potrivit doctorului Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD Bucuresti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3149 seconds )