Libnet.ro
UNICEF

05:15

Acte de identitate gratuite pentru victimele exploziei de pe Bulevardul Moscovei

Adevărul Adevărul,
Acte de identitate gratuite pentru victimele exploziei de pe Bulevardul Moscovei

Agentia Servicii Publice elibereaza gratuit si in regim de urgenta acte de identitate victimelor exploziei din sectorul Rascani al Capitalei. Sinistratii se pot adresa la reprezentantul ASP care se afla la locul tragediei sau la oficiul Agentiei de pe strada Aleksandr Puskin 42, intrarea de pe strada Alexandru cel Bun, birourile 102 si 113, informeaza serviciul de presa al ASP. continuă pe Adevărul

Ajutor pentru victimele exploziei de pe Bulevardul Moscovei din Chisinau. Pavel Filip cere expertiza tehnica si financiara

Pavel Filip a convocat sedinta Comisiei pentru Situatii Exceptionale in legatura cu explozia din seara zilei de 6 octombrie, intr-un bloc de pe Bulevardul Moscovei. Premierul a solicitat structurilor responsabile sa creeze toate conditiile necesare pentru cazarea temporara si hrana persoanelor sinistrate, dar si acordarea ajutorului medical necesar ranitilor. A fost solicitata o expertiza tehnica si una financiara pentru a estima prejudiciile.

CMC aloca 10 milioane de lei pentru lichidarea consecintelor exploziei de pe Bulevardul Moscovei

Consiliul municipal Chisinau a decis luni, 8 octombrie, alocarea sumei de 10 milioane de lei pentru lichidarea consecintelor deflagratiei de pe Bulevardul Moscova, 11/5, in seara zilei de sambata, 6 octombrie, transmite IPN.

Cadavrele victimelor exploziei din bulevardul Moscovei au fost recuperate

Cadavrul femeii si al fiului ei de patru ani, care au decedat in explozia din seara zilei de 6 octombrie, intr-un bloc locativ de pe bd. Moscovei, 11/5 din Chisinau, au fost recuperate.

FOTO VIDEO Cum arata apartamentele din blocul de pe Bulevardul Moscovei in urma exploziei

Imagini de groaza din cele cateva apartamente distruse in urma exploziei unei butelii de gaz din seara de sambata, 6 octombrie, dintr-un bloc de pe Bulevardul Moscovei din Chisinau. Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta al MAI, in total si-au pierdut viata patru persoane - o tanara de 30 de ani, fiul ei de patru ani, un barbat de 77 de ani decedat la spital, dar si o femeie identitatea careia urmeaza a fi stabilita.

Dosar penal in cazul exploziei din blocul de pe Bulevardul Moscovei

Procuratura Chisinau a deschis un proces penal, care va trece intr-o cauza penala pentru lipsirea de viata din imprudenta, in cazul exploziei in blocul din Bulevardul Moscovei, 11/5. Informatia a fost confirmata pentru IPN de catre seful Procuraturii municipiului Chisinau, Stefan Saptefrati.

inca o femeie, gasita moarta in blocul de pe Bulevardul Moscovei in care s-a produs explozia

Numarul victimelor exploziei de pe Bulevardul Moscovei, 11/5, din seara de 6 octombrie, se ridica la patru. Echipele de interventie au gasit in dimineata zilei de luni, 8 octombrie, cadavrul unei femei, care se presupune ca ar putea fi batrana data disparuta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )