Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Cum arata apartamentele din blocul de pe Bulevardul Moscovei in urma exploziei

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cum arata apartamentele din blocul de pe Bulevardul Moscovei in urma exploziei

Imagini de groaza din cele cateva apartamente distruse in urma exploziei unei butelii de gaz din seara de sambata, 6 octombrie, dintr-un bloc de pe Bulevardul Moscovei din Chisinau. Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta al MAI, in total si-au pierdut viata patru persoane - o tanara de 30 de ani, fiul ei de patru ani, un barbat de 77 de ani decedat la spital, dar si o femeie identitatea careia urmeaza a fi stabilita. continuă pe Adevărul

Dosar penal in cazul exploziei din blocul de pe Bulevardul Moscovei

Procuratura Chisinau a deschis un proces penal, care va trece intr-o cauza penala pentru lipsirea de viata din imprudenta, in cazul exploziei in blocul din Bulevardul Moscovei, 11/5. Informatia a fost confirmata pentru IPN de catre seful Procuraturii municipiului Chisinau, Stefan Saptefrati.

Primarul de la Sectorul 5 a mai dat inca 200.000 de euro din bani publici pentru a fi laudat public: Zilele Recoltei cu Clejanii si standuri de chiloti din China (FOTO, VIDEO)

In ciuda faptului ca este la carma celui mai sarac sector al Capitalei, primarul Daniel Florea s-a specializat in organizarea de tot felul de festivaluri care nu au alt scop decat de a chelui sume uriase din.

FOTO VIDEO Secretele din Camara delicatesurilor Nicoletei cu retete care-ti lasa gura apa. Gustul copilariei, in variante readaptate

De ani de zile, o jurnalista din Ramnicu Valcea reuseste sa anime si sa faca unice targurile destinate Zilelor Recoltei, prin produsele deosebite cu care se prezinta, nascute din pasiunea ei pentru traditie si gustul de altadata, care imbina bucataria bunicii cu retetele internationale ale mamei si tusa personala imprimata cu ajutorul condimentelor.

Adevarul despre coada de votanti la Londra: E aglomeratie la o singura sectie, unde se pare ca voteaza prioritar romani baptisti. La restul sectiilor e pustiu (FOTO, VIDEO)

Romanii din tara si strainatate sunt asteptati sambata si duminica la urne in cadrul referendumului privind redefinirea familiei. in cursul zilei de sambata, in mediul online au circulat informatii po.

Preotul Constantin Necula: Nu cred ca a iesit vreunul la batalia de la Oituz purtand STEAGUL CURCUBEU / Nu mai pot sa spun sa dam cioara din mana, pe aia de pe gard, ca s-ar putea sa avem o plangere de la APARATORII CIORILOR (FOTO, VIDEO)

Preotul Constantin Necula a sustinut, intr-o emisiune de la Trinitas TV, ca argument pentru sustinerea referendumului pentru redefinirea familiei, ca la batalia de la Oituz, din timpul Primului Razboi Mondial,.

Nicio grija pentru sanatatea fotbalistilor: Cum arata ambulantele din Liga 2

In ciuda unor cazuri tragice care au zguduit fotbalul romanesc, precum decesul pe teren al dinamovistului Patrick Ekeng, nimic nu pare sa se schimbe in atitudinea conducatorilor de club din Romania. Ultimul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )