Libnet.ro
UNICEF

17:30

Actionarii OMV Petrom au aprobat un buget de investitii de 4,17 miliarde de lei in 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actionarii OMV Petrom au aprobat un buget de investitii de 4,17 miliarde de lei in 2019

Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor OMV Petrom a aprobat ieri un buget de investitii in valoare de 4,17 miliarde de lei pentru acest an, mare parte din suma urmand sa fie alocata pentru segmentul Upstream, potrivit unui comunicat al grupului, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

OMV Petrom a programat investitii de peste 4 miliarde de lei in 2019

Actionarii OMV Petrom au aprobat vineri bugetul pe 2019, care prevede pentru acest an investitii de 4,17 miliarde de lei. Actionarii au mai aprobat Distributia de dividende aferente anului 2018, in valoare totala de aproximativ 1,53 miliarde de lei.

OMV Petrom, amendata de Garda de Mediu: Oprirea activitatii la Statia Midia ar duce la oprirea completa a productiei din Marea Neagra

OMV Petrom SA OMV Petrom) a primit de la Garda Nationala de Mediu o sanctiune pentru desfasurarea la punctul de lucru Sectia Terminal Midia a activitatii de transport titei si gaze prin conducte fara sa detina autorizatie de mediu reinnoita. Sanctiunile aplicate sunt amenda de 60. 000 RON si masura de suspendare a activitatii pana la obtinerea autorizatiei de mediu.

OMV Petrom ar putea opri activitatea la Terminalul Midia, din cauza unei sanctiuni de la Garda de Mediu

OMV Petrom a primit de la Garda Nationala de Mediu o sanctiune pentru desfasurarea la punctul de lucru Sectia Terminal Midia a activitatii de transport titei si gaze prin conducte fara sa detina autorizatie de mediu reinnoita. Garda de mediu a cerut oprirea activitatii pana la obtinerea autorizatiei de mediu, insa masura a fost contestata in instanta. Pana la hotararea definitiva a instantei, masura este suspendata.

Garda Nationala de Mediu a sanctionat OMV Petrom

OMV Petrom SA OMV Petrom) a primit de la Garda Nationala de Mediu o sanctiune pentru desfasurarea la punctul de lucru Sectia Terminal Midia a activitatii de transport titei si gaze prin conducte fara sa detina autorizatie de mediu reinnoita, a anuntat, ieri, compania prin intermediul unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )