Libnet.ro
UNICEF

00:07

Actiune de impadurire intr-o localitate inundabila din judetul Galati. Satenii au plantat pomi pe o zona deluroasa de la marginea localitatii

Antena3 Antena3,
Actiune de impadurire intr-o localitate inundabila din judetul Galati. Satenii au plantat pomi pe o zona deluroasa de la marginea localitatii

Peste 100 de mii de puieti de salcam au fost plantati la marginea unei localitati inundabile din nordul judetului Galati. Localnicii au venit impreuna cu copiii lor la impadurirea zonei si au fost coordonati. continuă pe Antena3

Un avion de mici dimensiuni a aterizat fortat pe un camp din judetul Arad

Un avion de mici dimensiuni a aterizat fortat, vineri dupa-amiaza, pe un camp din judetul Arad, dupa ce pilotul, un brasovean care ducea aeronava la revizie in Ungaria, a semnalat o defectiune la motor. Avionul p.

Un avion de mici dimensiuni a aterizat fortat pe un camp din judetul Arad

Un avion de mici dimensiuni a aterizat fortat, vineri dupa-amiaza, pe un camp din judetul Arad, dupa ce pilotul, un brasovean care ducea aeronava la revizie in Ungaria, a semnalat o defectiune la motor, aterizarea avand loc fara incidente, relateaza Mediafax.

Incident aviatic. Un avion de mici dimensiuni a aterizat fortat pe un camp din judetul Arad

Un avion privat de mici dimensiuni a aterizat fortat, vineri dupa-amiaza, pe un camp din judetul Arad. Pilotul sustine ca este vorba despre o defectiune la motor.

Adrian Nastase, la QA, intr-un interviu incendiar din spatele gratiilor

Sambata seara, de la ora 21, Adrian Nastase raspunde intrebarilor Alessandrei Stoicescu, in primul interviu dupa ce a fost, din nou, condamnat. Despre scandalul de pe scena politica, Traian Basescu dar si.

Vanzarile Dacia au crescut cu peste 200% intr-o tara PUTERNICA din UE

In martie, Dacia a vandut 4. 973 vehicule pe piata britanica, in crestere cu 201,21% fata de perioada similara din 2013, cand a inmatriculat 1. 651 de unitati, potrivit Asociatiei producatorilor si.

Turismul medical ia amploare: romanii lasa mii de euro pentru tratamente intr-o clinica privata din Istanbul

Deschis in urma cu noua ani, Centrul Medical Anadolu din Istanbul atrage in prezent, in fiecare luna, circa 500 de pacienti straini, printre tarile importante aflandu-se Romania si Bulgaria. Mai mult, aproximativ 50 de romani cauta saptamanal rezolvare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )