Libnet.ro
UNICEF

18:00

Adrian Nastase, la QA, intr-un interviu incendiar din spatele gratiilor

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, la QA, intr-un interviu incendiar din spatele gratiilor

Sambata seara, de la ora 21, Adrian Nastase raspunde intrebarilor Alessandrei Stoicescu, in primul interviu dupa ce a fost, din nou, condamnat. Despre scandalul de pe scena politica, Traian Basescu dar si. continuă pe Antena3

Adrian Nastase ar vrea si el la Penitenciarul de VIP-uri de la Gaesti

Cazat intr-o celula a Penitenciarului Jilava n. r. - pe care a mai ocupat-o si in trecut), inca din ianuarie, ca urmare a condamnarii in Dosarul Zambaccian, fostul premier Adrian Nastase pare sa fie linistit in spatele gratiilor, fiind ferit de ochii curiosilor si ai celor care i-ar putea face rau.

Adrian Nastase, despre celebrarea a 10 ani de la aderarea la NATO: Ma deranjeaza ca unii incearca sa modifice trecutul pentru a justifica prezentul

Adrian Nastase a declarat, intr-un interviu acordat Alessandrei Stoicescu, pentru editia de sambata a emisiunii QA, ca s-ar fi bucurat sa fie prezent in Parlament, la sedinta solemna consacrata.

Adrian Nastase: Crin Antonescu a fost complice la lacrimile lui Traian Basescu

Iesirea PNL de la guvernare a fost o eroare de strategie, a declarat Adrian Nastase in interviul acordat pentru emisiunea QA, amintindu-i lui Crin Antonescu ca a fost complice la manipularea lacrimilor lui.

Adrian Nastase: Crin Antonescu a fost complice la lacrimile lui Traian Basescu din 2004

Iesirea PNL de la guvernare a fost o eroare de strategie, a declarat Adrian Nastase in interviul acordat pentru emisiunea QA, amintindu-i lui Crin Antonescu ca a fost complice la manipularea lacrimilor lui.

Adrian Nastase: Basescu, din presedinte jucator in jucatorul care nu mai respecta regulile Constitutiei

Basescu incearca sa dovedeasca celor care inca ii sunt adepti ca va avea un viitor politic, a afirmat Adrian Nastase, comentand astfel declaratia presedintelui potrivit careia ar accepta sa fie premier.

Radu Banciu: Adrian Nastase a devenit un cronicar de puscarie

Jurnalistul Radu Banciu a afirmat joi seara ca Adrian Nastase a devenit un cronicar de puscarie, criticand postarile repetate ale acestuia de pe blog, cu privire la politica de acum zeci de ani. Bombonel a.

Actiune de impadurire intr-o localitate inundabila din judetul Galati. Satenii au plantat pomi pe o zona deluroasa de la marginea localitatii

Peste 100 de mii de puieti de salcam au fost plantati la marginea unei localitati inundabile din nordul judetului Galati. Localnicii au venit impreuna cu copiii lor la impadurirea zonei si au fost coordonati.

Vanzarile Dacia au crescut cu peste 200% intr-o tara PUTERNICA din UE

In martie, Dacia a vandut 4. 973 vehicule pe piata britanica, in crestere cu 201,21% fata de perioada similara din 2013, cand a inmatriculat 1. 651 de unitati, potrivit Asociatiei producatorilor si.

Turismul medical ia amploare: romanii lasa mii de euro pentru tratamente intr-o clinica privata din Istanbul

Deschis in urma cu noua ani, Centrul Medical Anadolu din Istanbul atrage in prezent, in fiecare luna, circa 500 de pacienti straini, printre tarile importante aflandu-se Romania si Bulgaria. Mai mult, aproximativ 50 de romani cauta saptamanal rezolvare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )