Libnet.ro
UNICEF

14:15

Actiune a Politia Rutiere din Bucuresti: Noua soferi consumasera droguri, 23 au primit amenzi pentru diverse infractiuni

Adevărul Adevărul,
Actiune a Politia Rutiere din Bucuresti: Noua soferi consumasera droguri, 23 au primit amenzi pentru diverse infractiuni

Brigada Rutiera a Capitalei a derulat o actiune in urma careia au fost aplicate 23 de amenzi si s-au constatat 17 infractiuni. Noua dintre soferii opriti in trafic consumasera droguri. Un barbat care a fost prins circuland cu masina desi nu are permis, a fost retinut, el nefiind la prima abatere. continuă pe Adevărul

SORIN CIMPEANU: 64 de elevi din Bucuresti au fost confirmati cu noul coronavirus pana joi, la ora 18:00

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ca pana joi, la ora 18:00, un numar de 64 de elevi din Bucuresti erau confirmati ca fiind infectati cu noul coronavirus.

Mai multi studenti protesteaza vineri in fata Garii de Nord din Bucuresti fata de pierderea gratuitatii pentru calatoriile cu trenul

Mai multi studenti protesteaza vineri in fata Garii de Nord din Bucuresti, nemultumiti de eliminarea gratuitatii pentru calatoriile cu trenul. Protestul este organizat intre orele 10. 00 si.

Nicusor Dan: Vom crea o Asociatie de Dezvoltare Intercomunitara, astfel incat sa implementam strategia de colectare si tratare a deseurilor din Bucuresti si sa accesam bani europeni (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat crearea unei Asociatii de Dezvoltare Intercomunitara ADI) care sa se ocupe implementarea strategiei de colectare si tratare a deseurilor din Bucuresti,.

Autoritatile, in alerta. A aparut primul caz de Covid-19 intr-o scoala din Bucuresti. Ce decizie s-a luat

Nici nu a inceput bine scoala, caci deja au aparut primele vesti proaste. in cursul zilei de marti a fost confirmat primul caz de Covid-19, astfel ca responsabilii au fost obligati sa ia masuri rapide pentru gestionarea eficienta a acestei situatii. Ce se va intampla cu eleva infectata si colegii sai Primul de Covid-19 nu .

Actiune a Politiei Rutiere in Bucuresti: 23 de amenzi si 17 infractiuni Noua dintre soferii opriti in trafic consumasera droguri

Brigada Rutiera a Capitalei a derulat o actiune in urma careia au fost aplicate 23 de amenzi si s-au constatat 17 infractiuni, anunta News. ro. Noua dintre soferii opriti in trafic consumasera droguri. Un tanar de 25 de ani a condus un autovehicul in timp ce se afla sub influenta cocainei. Conducatorul auto a fost condus la sediul INML in vederea recoltarii probelor biologice. in cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala in conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal, au mai precizat politistii. Un alt barbat a fost prins circuland cu masina desi nu are permis, a fost retinut, el nefiind la prima abatere.

Sorin Cimpeanu: Jumatate din elevii depistati cu Covid sunt din Bucuresti, Cluj si Arad Parintele poate sa ceara testarea copilului

Ministrul Educatiei a declarat joi seara ca jumatate din elevii depistati cu Covid sunt din Bucuresti 64) si judetele Cluj si Arad. Acesta a recunoscut, la Digi 24, ca s-a testat foarte putin in scoala si spune ca degeaba trimite DSP testele ca nu are cine sa le faca, din cauza lipsei cabinetelor medicale si a personalului specializat.

Masurile luate in scolile din Bucuresti unde au fost depistati elevi infectati cu coronavirus

Nu a trecut nicio saptamana de la redeschiderea scolilor, ca deja au fost depistate primele cazuri de coronavirus, toate in Bucuresti. Este vorba despre un elev din Sectorul 6 si trei scolari si un profesor di.

Primul elev infectat cu coronavirus dupa redeschiderea scolilor. Cazul, identificat in Sectorul 6 din Bucuresti

Un elev al scolii gimnaziare Sfantul Andrei din Sectorul 6 al Capitalei a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Este primul caz de la redeschiderea scolilor, pe 8 februarie. Elevul se afla intr-o clasa de 28.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )